home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μαίες από το Άργος οργάνωσαν δράση για τον καρκίνο του μαστού

Ενημέρωση από τη Μαιευτική/Γυναικολογική Κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους
Ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού (1)

Η σημασία της σωστής πρόληψης και έγκαιρης θεραπείας είναι κατανοητή, αν αναλογιστούμε ότι ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος καρκίνος των γυναικών στην Ευρώπη. Περίπου 1 στις 8 με 10 γυναίκες θα εμφανίσει τη νόσο. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο στη χώρα μας, εντοπίζονται περίπου 4.500 νέα περιστατικά και από αυτές 1.500 περίπου χάνουν τη ζωή τους.

Στο πλαίσιο αυτής της διεθνούς προσπάθειας για την εξάλειψη της Νόσου, οι Μαίες της Μαιευτικής / Γυναικολογικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους διοργάνωσαν την 30 και 31/10 δράση ενημέρωσης για όλες τις γυναίκες όλων των ηλικιών. Τους έμαθαν τον τρόπο πώς γίνεται η αυτοεξέταση, πότε πρέπει να ξεκινήσουν τον προσυμπτωματικό έλεγχο και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την νόσο.

Η Μαιευτική/ Γυναικολογική κλινική της Ν. Μ. Άργους ευχαριστεί θερμά την Διοικήτρια κα Κασνακτσογλου Γεσθημανή, την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Πετρουλά Σοφία, τον Διευθυντή Διοικητικής & Οικονομικής Υπηρεσίας κο Γιαννακούλη Ηλία καθώς η στήριξη τους ήταν πολύτιμη για την δράση αυτή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis