home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στον χορό των ρίχτερ ο Κορινθιακός – Σμήνος σεισμών βλέπει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος

Πάνω από 15 σεισμούς έχει καταγράψει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο στην περιοχή του Κορινθιακού Κόλπου, με αποκορύφωμα μέχρι τώρα τα 3,9 Ρίχτερ
Σεισμός

Πάνω από 15 σεισμούς έχει καταγράψει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο στην περιοχή του Κορινθιακού Κόλπου, με αποκορύφωμα μέχρι τώρα τα 3,9 Ρίχτερ.

Σύμφωνα με τον σεισμολόγο Γεράσιμο Παπαδόπουλο, ο οποίος μίλησε στο newsbomb.gr, σχολιάζοντας τη συνεχόμενη σεισμική ακολουθία, με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται πως πρόκειται για «σμήνος σεισμών».

«Πράγματι βλέπουμε μια έξαρση στην εν λόγω περιοχή του Ξυλόκαστρου από τον Σεπτέμβριο. Το μεγαλύτερο μέγεθος που έχει καταγραφεί είναι της τάξεως των 3,8 Ρίχτερ και σήμερα το 3,9. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, επαναλαμβάνω πάντα με όσα έχουμε αυτή τη στιγμή στα χέρια μας, μάλλον πρόκειται για ένα σμήνος σεισμών. Αυτό σημαίνει μια σεισμική ακολουθία σε συγκεκριμένη περιοχή με συγκεκριμένο μέγεθος Ρίχτερ, όπως βλέπουμε μέχρι τώρα. Επαναλαμβάνω, πως η εκτίμηση είναι πάντα με βάση τα τωρινά δεδομένα», σχολίασε ο κύριος Παπαδόπουλος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis