home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τα προεόρτια για την 28η Οκτωβρίου σε Άργος και Ναύπλιο

Με καταθέσεις στεφάνων από μαθητές σχολείων ξεκίνησαν οι επετειακές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου
Κατάθεση στεφάνων Άργος (5)

Καταθέσεις στεφάνων από μαθητές σχολείων για την 28η Οκτωβρίου έγιναν στο Άργος την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στα πλαίσια των εορτασμών για την Εθνική Επέτειο που κορυφώνονται αύριο Σάββατο με τη μαθητική παρέλαση και τις λοιπές εκδηλώσεις.

Η Εθνική Εορτή τιμήθηκε με την επιβαλλόμενη επισημότητα και λαμπρότητα από τα σχολεία και τους μαθητές της πόλης.

Κατάθεση στεφάνων Άργος (4)

Το πρωί έγινε έπαρση σημαίας στο Ηρώο Πεσόντων, παρουσία των Αρχών. Στην συνέχεια έγινε τελετή στέψης της Αναθηματικής Στήλης από μαθητές Δημόσιων & Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων, από Συλλόγους και φορείς του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί και γονείς των μαθητών.

Καταθέσεις στεφάνων και στο Ναύπλιο

Με καταθέσεις στεφάνων τίμησαν τους ήρωες του έπους του 1940 οι μαθητές και των σχολείων του Ναυπλίου, το πρωί της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου.

Σχολικά τμήματα κατέθεσαν στεφάνια στον Ανδριάντα του πρώτου κυβερνήτη της νεότερης Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια, ενώ πραγματοποιήθηκαν και απαγγελίες ποιημάτων.

Την επετειακή εκδήλωση, που έκλεισε με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, παρακολουθήσαν οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, διευθυντές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έλαβαν μέρος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis