home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΛΑΚΩΝΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ: Βάζουν τον πήχη ψηλά ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ

Λακωνικοί Κήποι

Με 20 ευρώ παραπάνω από την τιμή της αγοράς θα πληρώσουν τον τόνο στους Έλληνες πορτοκαλοπαραγωγούς οι Λακωνικοί Κήποι δίνοντας παράλληλα προκαταβολή αλλά και εγγύηση εξόφλησης.

Φέτος οι Λακωνικοί Κήποι πρωτοπορούν για ακόμη μια φορά, γι’ αυτό και θα αγοράσουν πορτοκάλι για χυμό στην τιμή του νωπού. Από αυτή τη στιγμή, ξεκινώντας στην περιοχή του Άργους ο παράγωγος που θα επιλέξει να παραδώσει το πορτοκάλι του στους Λακωνικούς Κήπους θα έχει τα ακόλουθα προνόμια:

• Θα λάβει προκαταβολή

• Θα πληρωθεί τοις μετρητοίς και

• Θα λάβει 20 ευρώ επιπλέον πάνω από την τιμή που θα δώσει η αγορά.

Όπως εξήγησε ο Προέδρος των Λακωνικών Κήπων κ. Χρήστος Παπαδημητρακόπουλος «φέτος είναι μια χρονιά που πηγαίνουμε και πάλι μπροστά βάζοντας τον πήχη ακόμη ψηλότερα και προκαλούμε όποιον νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει περισσότερο τον παραγωγό να το κάνει». Κι αυτό διότι φέτος η παγκόσμια τιμή του χυμού επιτρέπει και στον Έλληνα χυμοποιητή να δώσει αυξημένη τιμή στον παραγωγό η οποία για το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα διαμορφωθεί στο επίπεδο ρεκόρ των 200 ευρώ.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία των Λακωνικών Κήπων με στόχο την έμπρακτη στήριξη των παραγωγών με εγγύηση τιμής 180 ευρώ για όλους τους παραγωγούς, και επιπλέον premium 20 ευρώ στους μετόχους. Παράλληλα εγγυώνται στα μέλη τους, 20 ευρώ πάνω από οποιαδήποτε τιμή με προκαταβολή και πληρωμή της μετρητοίς δώσει η βιομηχανία πορτοκαλιού.

 «Αλλά προσοχή -έσπευσε να συμπληρώσει ο κ. Παπαδημητρακόπουλος- μετρητά μόνο!»

Την ίδια στιγμή, οι μέτοχοι της εταιρείας Λακωνικοί Κήποι εκτός από τις βασικές υπηρεσίες υποστήριξης των αγροτών, προσφέρουν τα εξής προνόμια:

• Δέσμευση τιμής

• Προτεραιότητα στην κοπή και συλλογή όλου του πορτοκαλιού

• Εγγυημένη εξόφληση

Η εταιρεία Λακωνικοί Κήποι ιδρύθηκε το 2010 με στόχο όχι μόνο την ολική κάλυψη των αναγκών της βιομηχανίας χυμοποίησης, αλλά κυρίως την κάλυψη των αναγκών των αγροτών για σύγχρονες λύσεις για τις καλλιέργειες τους. Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα η εταιρεία έχει αφιερωθεί στην προσφορά ποιοτικών και καινοτόμων υπηρεσιών στην καλλιέργεια εσπεριδοειδών. Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της, στηρίζει τον παραγωγό πορτοκαλιού και του παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από την καλλιέργεια του φρούτου έως και την πλήρη υποστήριξη ολοκληρωμένης παραγωγικής διαδικασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο email [email protected]

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis