home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στην Καλαμάτα το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Ευρωπαίων Δικηγόρων

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, είχαν χθες μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του ετήσιου συνεδρίου της Ένωσης Ευρωπαίων Δικηγόρων
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας για το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Ευρωπαίων Δικηγόρων 1

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, είχαν χθες, Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023, μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του ετήσιου συνεδρίου της Ένωσης Ευρωπαίων Δικηγόρων. Όπως έγινε γνωστό, στις 9-12 Μαΐου 2024, θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Ευρωπαίων Δικηγόρων στο οποίο θα παρευρίσκονται δικηγόροι απ’ όλη την Ευρώπη.

Η Καλαμάτα ψηφίστηκε από τους συνέδρους ως τόπος διεξαγωγής του ετήσιου συνεδρίου και εορτασμού των 40 χρόνων από την ίδρυση της Ένωσης Ευρωπαίων Δικηγόρων (European Lawyers Association), μετά από δυο ψηφοφορίες όπου η πρόταση της Καλαμάτα επικράτησε των πόλεων του Εδιμβούργου και των Βρυξελλών.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας για το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Ευρωπαίων Δικηγόρων
ΦΩΤΟ: Δήμος Καλαμάτας

Κατά τη συνάντηση με τον Δήμαρχο, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου, Ελένη Σκορδάκη, Βασιλική Σκορδάκη και Νίκος Παπαγιαννόπουλος, παρείχαν ενημέρωση για τους σκοπούς της Ένωσης και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη διοργάνωση του εν λόγω συνεδρίου.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis