home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Σκόρπια ρούχα στην Ενδεκάτη – Πλήττεται η εικόνα της πόλης και ο θεσμός της ανακύκλωσης

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την άσχημη εικόνα που δημιουργήθηκε
Μωβ κάδοι ανακύκλωσης ρούχων στο Ναύπλιο (3)

Σε ένα άσχημο οπτικό γεγονός, που πλήττει ταυτόχρονα και το περιβάλλον, μετατράπηκε η Ενδέκατη Ναυπλίου το απόγευμα της Κυριακής. Οι κάτοικοι της περιοχής αντίκρισαν πολλά ρούχα πεταμένα πάνω στα παγκάκια, σκορπισμένα στο πεζοδρόμιο, καθώς και ολόκληρες σακούλες διπλά από κάδο γεμάτες με ρούχα.

Οι κάτοικοι του Ναυπλίου διαμαρτύρονται για την άσχημη εικόνα που δημιουργήθηκε στην Ενδεκάτη, καθώς κάποιοι άνοιξαν τους κάδους ανακύκλωσης ρούχων και άφησαν τα ρούχα σκορπισμένα στο πεζοδρόμιο και τα παγκάκια.

Μωβ κάδοι ανακύκλωσης ρούχων στο Ναύπλιο (2)

Όσοι πέρασαν από την Ενδεκάτη Ναυπλίου το απόγευμα της Κυριακής αντίκρισαν το άσχημο θέαμα στο πεζοδρόμιο, με τα ρούχα να είναι πεταμένα πάνω στα παγκάκια και σκορπισμένα στο πεζοδρόμιο.

Το περιστατικό προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για την άσχημη εικόνα που δημιουργήθηκε. Σύμφωνα με τους κατοίκους, κάποιοι άνοιξαν τους κάδους ανακύκλωσης ρούχων και άφησαν τα ρούχα σκορπισμένα στο πεζοδρόμιο και τα παγκάκια.

Μωβ κάδοι ανακύκλωσης ρούχων στο Ναύπλιο (1)

Οι μωβ κάδοι ανακύκλωσης ρούχων έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης, ώστε να είναι προσβάσιμοι για περισσότερο κόσμο. Ωστόσο, όπως φαίνεται, κάποιοι δεν σέβονται τον θεσμό της ανακύκλωσης και βλάπτουν την εικόνα της πόλης.

Πιθανότατα, ο λόγος αυτής της πράξης ήταν για προσωπικό όφελος. Οι δράστες άνοιξαν τους κάδους, διάλεξαν τα ρούχα που τους ενδιέφεραν και άφησαν τα υπόλοιπα έξω.

Αυτό το περιστατικό δεν είναι μοναδικό στο Ναύπλιο. Το ίδιο είχε συμβεί και στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί άσχημη εικόνα στην πόλη.

Είναι σημαντικό να αποφεύγονται τέτοιες πράξεις, καθώς βλάπτουν την εικόνα της πόλης και τον θεσμό της ανακύκλωσης. Η ανακύκλωση είναι μια σημαντική διαδικασία, η οποία βοηθά στη μείωση της ρύπανσης και στη προστασία του περιβάλλοντος.

Οι κάτοικοι καλούν τις αρμόδιες αρχές να λάβουν μέτρα για να αποφευχθεί η επανάληψη τέτοιων περιστατικών.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis