home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο συγγενής του Πολάκη και το χαρτί με τα … ψώνια στο νοσοκομείο Κορίνθου

Τι καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τι απαντά ο διοικητής του νοσοκομείου Γρηγόρης Καρπούζης
Νοσοκομείο Κορίνθου Πολάκης

Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη για το νοσοκομείο Κορίνθου. Όπως αναφέρει έδωσαν σε συγγενικό του πρόσωπο ένα φωτοτυπημένο χαρτί με πράγματα που θα του χρειαστούν να πάει να τα αγοράσει από το φαρμακείο για την παραμονή του στο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα σημείωσε τα εξής:

«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κυριάκο Μητσοτάκη! Συγχαρητήρια Κικίλια, Κοντοζαμάνη, Πλεύρη, Χρυσοχοΐδη!

Καταφέρατε και γυρίσατε τα νοσοκομεία στο 2012-13 του Άδωνη και Βορίδη.

Αυτό το χαρτί της φωτογραφίας έδωσαν σε συγγενικό μου πρόσωπο την προηγούμενη Παρασκευή 13/10 στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου εισήχθη μετά από τραυματισμό! (φώτο)

Να πάει να αγοράσει από το φαρμακείο αυτά που έπρεπε να του προσφέρει το νοσοκομείο!

ΚΡΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ 2015-19, που αυτό το σταματήσαμε, που ενισχύσαμε το νοσοκομείο αυτό όπως και όλα με χρήματα στον προϋπολογισμό, καινούριο εξοπλισμό και ανοίξαμε και 4 νέα κρεβάτια ΜΕΘ.

Είναι ελεεινό και τρισάθλιο μετά από πανδημία να γυρνάμε ξανά στα κατορθώματα του Άδωνη που αγόραζαν οι ασθενείς υλικά από φαρμακεία!

ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ ΑΚΟΥΣ;

Υγ μην πει κανείς πως δεν έχει τη σφραγίδα του νοσοκομείου το χαρτί. Δεν είναι τόσο ηλίθιοι…»

Διαψεύδει ο Καρπούζης

To Νοσοκομείο Κορίνθου με ανακοίνωση του διοικητή Γρηγόρη Καρπούζη διαψεύδει την καταγγελία αυτή και αναφέρει πως το προσωπικό του νοσοκομείου ουδέποτε ζητά τέτοια είδη, έχει πλήρη επάρκεια, και πως ίσως το σημείωμα προέρχεται από αποκλειστική νοσοκόμα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη αγανάκτηση διαψεύδεται το περιεχόμενο της ανάρτησης του κ.Πολάκη στο διαδίκτυο, ότι ζητούνται από τους ασθενείς του Νοσοκομείου διάφορα είδη προς χρήση τους.

Τα αναφερόμενα είδη χρησιμοποιούνται προφανώς από τις αποκλειστικές νοσοκόμες που τους επιμελούνται και αφορούν εξυπηρέτηση των ασθενών από εκείνες.

Ουδέποτε ζητήθηκαν από προσωπικό του Νοσοκομείου μας τα είδη αυτά.

Το Νοσοκομείο διαθέτει πλήρη επάρκεια οικονομικών πόρων και έχει προμηθευτεί έγκαιρα αντίστοιχο υγειονομικό υλικό.

Αντιπαρερχόμαστε τους μειωτικούς για το Νοσοκομείο μας υπαινιγμούς και το μόνο που έχουμε να τονίσουμε είναι ότι η Μ.Ε.Θ. λειτουργεί από εικοσαετίας εκτός από έναν χρόνο περίπου το 2015 – 2016 και πλέον και ότι κατά την διάρκεια της πανδημίας οι κλίνες της αυξήθηκαν έως επτά.

Επιπλέον τονίζουμε ότι την τελευταία τετραετία λειτουργήσαμε έως 60 κλίνες Covid, επαναλειτουργήσαμε την κλειστή παιδιατρική κλινική, αυξήσαμε πρόσφατα κατά 40% τις κλίνες της Ψυχιατρικής κλινικής και τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει και απογευματινή βάρδια στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού κ.α. που αποφεύγουμε να αναφέρουμε. Ας μην ασχολούμαστε με ποταπά και τριτεύοντα αλλά ας αρκεστούμε στην προσπάθεια που προαναφέρουμε».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis