home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ανάβαση Αχλαδοκάμπου: Πόλος έλξης για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού (Βίντεο)

Η διαδρομή και οι βοηθητικοί χώροι του αγώνα γέμισαν ήχο και χρώμα από τους 91 συμμετέχοντες στον αγώνα που προσμετράται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων
Ανάβαση

Ξεκίνησε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 22 Οκτωβρίου στην Αργολίδα ο αγώνας της «Ανάβασης Αχλαδόκαμπου 2023» που προσμετράται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων.

Η διαδρομή και οι βοηθητικοί χώροι του αγώνα γέμισαν ήχο και χρώμα, που αποτελούν μέρος της μαγείας του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Οι 91 συμμετέχοντες αθλητές μαζί με τα άρτια προετοιμασμένα αυτοκίνητα τους, εκτός από το χρονόμετρο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και το εντυπωσιακό, νέο και άγνωστο αγωνιστικά για αυτούς κομμάτι.

Η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και των κυπέλλων είναι συναρπαστική και ανοιχτή στις περισσότερες κατηγορίες/κλάσεις.

Συγκεκριμένα, στην Ν2 συμμετέχουν δέκα αθλητές, μ ε τον Κ. Θέο να καταδιώκεται από τους αδερφούς Ρέκκα. Στην Ν4 που αριθμεί πέντε συμμετοχές, οι Γ. Θανάσης με τον Μ. Μπενή ισοβαθμού ν στην κορυφή της βαθμολογίας. Στους εννέα συμμετέχοντες της Α6 , πρωταγωνιστούν οι Α. Μητσάκος και Β. Μπάτζανος. Στην Α8 μας έρχεται από την μακρινή Ρόδο ο Μ. Μπουρλίδης, ενώ προηγείται στην βαθμολογία ο Μ. Ευθυμίου.

Η κλάση Ε10 έχει έξι συμμετοχές, με διεκδικητές τον Σ.Χατ ούπη και τον Ε.Δημητρακόπουλο. Επτά οι συμμετέχοντες στην Ε11 με τον Χ.Μπουροθανασόπουλο να προηγείται. Στην Ε12 Δ οκτώ συμμετέχοντες με τον Δ.Γκούσκο και τον Π.Κανσό να μάχονται για τον τίτλο της κλάσης. Στην FST2 έχουμε επτά συμμετοχές και δέκα στην FSA 2L

Στην FST πέντε συμμετοχές με τον Σ. Μαυροειδάκο, τον Π. Παρθένη και τον Μ. Ηλιόπουλο στην μάχη των μεγάλων ιπποδυνάμεων των πιο εξελιγμένων αυτοκινήτων των Ελληνικών Αναβάσεων. Στην FSA οι θεατές θα απολαύσουν το Escort του Ν. Παπαδόπουλου. Εννέα συμμετοχές και στα Ιστορικά , με μεγάλη μάχη να αναμένεται ανάμεσα σε Π. Ευθυμίου και τον Δ. Σκεπασιανό.

Η διασπορά των συμμετεχόντων σε όλες τις κατηγορίες/κλάσεις εξαιτίας του γεγονότος πως ο αγώνας προσμετρά στους εξής θεσμούς:

  • Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων,
  • Στο Έπαθλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος,
  • Καθώς και στο πρωτάθλημα Ιστορικών, εγγυάται πλούσιο θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα βρεθούν στον Αχλαδόκαμπο.

Ο δρόμος έκλεισε από τις 09.00 ,το Σάββατο 21/10 μετά τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο έχουμε τρία σκέλη χρονομετρημένων δοκιμαστικών, και την Κυριακή 22/20 δύο σκέλη αγώνα. Το σύνολο του χρόνου των δύο σκελών του αγώνα θα καθορίσει και την θέση του κάθε αθλητή στην κατάταξη διεκδίκησης των επάθλων του αγώνα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis