home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Παύλος Χρηστίδης: Δεν μας αφορούν οι εσωτερικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ

Την σιωπή της κυβέρνησης για την αύξηση της τιμής του φυσικού αερίου, λόγω της απόφασης της Βουλγαρίας, θα την πληρώσει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός
Παύλος Χρηστίδης

«Δεν μας αφορούν οι εσωτερικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ. Μας ενδιαφέρει η συμπόρευση με τους πολίτες που αναζητούν απάντηση στα προβλήματα τους», ξεκαθάρισε ο Αναπλιώτης πολιτικός Παύλος Χρηστίδης και νυν Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας στην τηλεόραση του Αντ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Επιπλέον, σχετικά με τις αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη σε «Μπανανία», ο Π. Χρηστίδης σημείωσε:

«Η κυβέρνηση λέει πολλά, αλλά δεν έχω ακούσει να λέει τίποτα για την απόφαση της βουλγαρικής κυβέρνησης, με την οποία επιβαρύνει από 1η Ιανουαρίου 2024 με 360 εκατομμύρια ευρώ τους Έλληνες καταναλωτές ρεύματος επειδή αποφάσισε η βουλγαρική κυβέρνηση να επιβάλει 10 ευρώ τη μεγαβατώρα σε όλους εμάς. Η σιωπή της κυβέρνησης για την αύξηση της τιμής του φυσικού αερίου, λόγω της απόφασης της Βουλγαρίας, είναι εκκωφαντική και θα την πληρώσει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός. Η ακρίβεια, αυτό είναι ένα από τα πραγματικά προβλήματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε και για τα οποία η ελληνική κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος. Αυτό είναι η “Μπανανία”».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis