home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τρίπολη: Ημερίδα για την διασφάλιση της ποιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητής Αθανάσιος Κατσής ενώ θα συμμετάσχουν με ομιλίες ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Μαυρέας και η Δρ Χριστίνα Μπέστα
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Ημερίδα για την διασφάλιση της ποιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνεται σήμερα, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 12:30 στην Τρίπολη.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητής Αθανάσιος Κατσής ενώ θα συμμετάσχουν με ομιλίες ο Πρόεδρος της ΜΟΔΙΠ, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Υποθέσεων, Καθηγητής Κωνσταντίνος Μαυρέας και η Γενική Διευθύντρια της ΕΘ.Α.Α.Ε. Δρ Χριστίνα Μπέστα.

Συγκεκριμένα, η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση της ποιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία του – Υποστήριξη της ΜΟ.ΔΙ.Π» διοργανώνει την ημερίδα, με θέμα: «H Διασφάλιση της Ποιότητας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Επισκόπηση δράσεων και πεπραγμένων».

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Η Ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση της ποιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία του – Υποστήριξη της ΜΟ.ΔΙ.Π» (ΕΣΠΑ 2014-2020) και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis