home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Η παραίτηση Σαρρή μετά την ήττα και η απάντηση Καμπόσου

Μυστικοί παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν τον αντιδήμαρχο να εγκαταλείψει τη θέση του πριν την λήξη της θητείας του
Γιώργος Σαρρής

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει στο Άργος η ξαφνική παραίτηση του αντιδημάρχου Γιώργου Σαρρή, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ήττα στις δημοτικές εκλογές της παράταξης του νυν δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου.

Η παραίτηση του κου Σαρρή έγινε αποδεκτή από τον δήμαρχο και σχολιάστηκε παράλληλα από την παράταξη του κου Καμπόσου «Αλλαγή Πορείας»: Σχετικά με την παραίτηση του αντιδημάρχου Γιώργου Σαρρή και σχετικά δημοσιεύματα σας ενημερώνουμε ότι αυτή αφορά εσωτερική ανακατανομή ρόλων και δεν επιδέχεται άλλων ερμηνειών».

Απόφαση παραίτηση Σαρρή

Βέβαια, δεν αναφέρονται οι λόγοι της παραίτηση του αντιδημάρχου, μια παραίτηση που προκαλεί εντύπωση για τον χρόνο που συνέβη.

Μάλιστα, και ο ίδιος ο κος Σαρρής με δήλωσή του την επομένη της παραίτησης, αποφεύγει να αναφερθεί στο θέμα, και σαν να μην συνέβη τίποτα αναφέρει στα κοινωνικά δίκτυα:

«Αγαπητοί μου συνδημότες, φίλες και φίλοι, με τη δική σας βούληση θα βρεθώ για πολλοστή φορά στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους Μυκηνών.  Ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε κατατάσσοντας με στις πρώτες θέσεις των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της παράταξής μας και να είστε σίγουροι πως θα συνεχίσω να αγωνίζομαι όπως έκανα πάντα για το καλό του τόπου μας.

Τέλος, θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτά τα χρόνια, τους συναδέλφους, τις φίλες και τους φίλους μου στη μεγάλη ομάδα μας, με την οποία διανύσαμε έναν δύσκολο δρόμο, προσηλωμένοι πάντοτε στον στόχο για ένα καλύτερο μέλλον».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis