home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ξεκίνησαν γκρεμίσματα για το νέο νοσοκομείο Σπάρτης

Οι εργασίες ξεκίνησαν με την κατεδάφιση του παλαιού κτιρίου, τη θέση του οποίου θα πάρει το νέο πρότυπο νοσηλευτικό ίδρυμα με δωρεά του Ιδρύματος Στ. Νιάρχος
γκρέμισμα νέο νοσοκομείο Σπάρτης

Γκρέμισμα περιλαμβάνουν οι πρώτες εργασίες για τη δημιουργία του νέου Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, στη Σπάρτη, το οποίο θα γίνει με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Οι εργασίες ξεκίνησαν με την κατεδάφιση του παλαιού κτιρίου. Στο χώρο μάλιστα βρέθηκε και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης.

Ο διοικητής, συνομίλησε με τους υπεύθυνους της εταιρείας του έργου, για όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αναδοχή του έργου.

Στο σημείο αυτό θα δομηθεί ένα σύγχρονο, δημόσιο νοσοκομείο, φιλικό προς το περιβάλλον, που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα νοσοκομεία του εξωτερικού.

Ο Γιάννης Καρβέλης επισκέφτηκε επίσης το νοσοκομείο που λειτουργεί σήμερα και ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που χρήζουν αντιμετώπισης. Μαζί του ήταν η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας Εύη Παπαγεωργίου και ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis