home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Θανάσης Πετράκος: Να απαιτήσουμε να ακυρωθεί το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Νετανιάχου διέπραξε αποτρόπαιο έγκλημα πολέμου- Γράφει ο Θανάσης Πετράκος
Παλαιστίνη Ισραήλ

Η κυβέρνηση Νετανιάχου διέπραξε αποτρόπαιο έγκλημα πολέμου με τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου στη Γάζα. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να απαιτήσουμε να ακυρωθεί το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Ισραήλ, τονίζει ο Θανάσης Πετράκος.

Όπως αναφέρει ο ίδιος:

«Μετά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου Al Ahli στη Γάζα, μετά από αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα πολέμου που διέπραξε η κυβέρνηση Νετανιάχου δεν πρέπει να επιτρέψει ο Ελληνικός λαός και τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης να πάει ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στο Ισραήλ. Δεν έχει κανένα ηθικό και πολιτικό δικαίωμα να εξευτελίσει και να προσβάλει τις αξίες της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού ο οποίος έχει υποστεί εγκλήματα πολέμου από τους Ναζί.

Οφείλουμε στις αξίες του ανθρωπισμού και ως πολίτες και οι κοινωνικές, και συνδικαλιστικές οργανώσεις, οι Αυτοδιοικητικές παρατάξεις και τα Συλλογικά όργανα της Αυτοδιοίκησης και φυσικά τα πολιτικά κόμματα και οργανώσεις να απαιτήσουν να μην γίνει αυτό το ταξίδι γιατί ως πρωθυπουργός δεν έχει κανένα ηθικό και πολιτικό δικαίωμα να προσβάλει τον Ελληνικό λαό ότι ανεχόμαστε και καλύπτουμε τα εγκλήματα πολέμου.

Οφείλουν τα Δημοκρατικά πολιτικά κόμματα της Βουλής σήμερα να καταθέσουν από κοινού πρόταση δυσπιστίας με μοναδικό αίτημα να ακυρωθεί το ταξίδι του Πρωθυπουργού στο Ισραήλ».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis