home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Διαδικτυακή ημερίδα για τις περιοχές Natura σε Αργολίδα, Κορινθία, Αρκαδία και Λακωνία

Η ημερίδα στοχεύει στην ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων μερών, αναφορικά με τα αποτελέσματα της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης
natura 2000

Την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή διαβούλευση παρουσίασης / ενημέρωσης, στο πλαίσιο του έργου «Εκπόνηση Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών (ΕΠΜ), Σύνταξη Προεδρικών Διαταγμάτων Προστασίας και Σχεδίων Διαχείρισης για τις Περιοχές του Δικτύου Natura 2000».

Η ημερίδα διοργανώνεται από τη NERCO Ν. Χλύκας & Συνεργάτες Α.Ε.Μ., Ανάδοχο Εταιρεία της Μελέτης, ενώ στην Ομάδα Έργου συμμετέχουν επίσης το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός Δήμητρα, το Ινστιτούτο Σπηλαιολογικών Ερευνών Ελλάδας και άλλοι Ειδικοί Επιστήμονες.

Η ημερίδα στοχεύει στην ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων μερών, αναφορικά με τα αποτελέσματα της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης και του Σχεδίου Διαχείρισης για τις περιοχές του Δικτύου Νatura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και Λακωνίας (μέρους), καθώς και στην καταγραφή των απόψεων και σχολίων  επί των σχετικών προτάσεων της Μελέτης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ nerco natura 2000 10β 2 scaled 1

Το έργο εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη  δημιουργία ενός Εθνικού Συστήματος Προστατευόμενων Περιοχών. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε διαδικτυακή μορφή και θα είναι ανοιχτή στο κοινό μέσω της ζωντανής της αναμετάδοσης από το Facebook και το YouTube.  Σχόλια μπορούν να υποβληθούν απευθείας στην ιστοσελίδα δημόσιας διαβούλευσης του έργου «Εκπόνηση ΕΠΜ και ΣΔ για τις Περιοχές του Δικτύου Natura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και Λακωνίας» (ΕΠΜ 10β)Συνδεθείτε ΕΔΩ.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη Μελέτη είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της αναδόχου εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση της ημερίδας μπορείτε να επικοινωνήσετε:Ομάδα Σύμπραξις – (+30) 210 7248644| | [email protected].

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis