home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Βουλευτικά συγχαρητήρια για τους νέους δημάρχους της Αργολίδας

Δηλώσεις από τον Γιώργο Γαβρήλο και τον Ανδρέα Πουλά
βουλευτές Αργολιδας Πουλάς Γαβρήλος

Οι τρεις βουλευτές της Αργολίδας δίνουν συγχαρητήρια στους τέσσερις νεοεκλεγέντες δημάρχους της Αργολίδας, τον Γιάννη Μαλτέζο στον Δήμο Άργους – Μυκηνών, τον Δημήτρη Ορφανό στον Δήμο Ναυπλιέων, τον Τάσο Χρόνη στον Δήμο Επιδαύρου και τον Γιάννη Γεωργόπουλο στον Δήμο Ερμιονίδας.

Μετά τον Γιάννη Ανδριανό, δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα έκαναν και οι Γιώργος Γαβρήλος και Ανδρέας Πουλάς.

Δήλωση του Γιώργου Γαβρήλου

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Η ολοκλήρωση και του δεύτερου γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών έφερε το τελικό αποτέλεσμα για όλους πια τους Δήμους της Αργολίδας. Η καθαρή νίκη και των τεσσάρων Δημάρχων, του κ. Δημήτρη Ορφανού, του κ. Γιάννη Μαλτέζου, του κ. Γιάννη Γεωργόπουλου και του κ. Τάσου Χρόνη, σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη προς τους δημότες αλλά και τον ίδιο τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Προσωπικά, έχω ήδη εκφράσει τα συγχαρητήριά μου στους εκλεγέντες Δημάρχους, καθώς και την βούλησή μου για διαρκή συνεργασία, στο πλαίσιο των θεσμικών μας ρόλων, για το καλό των τοπικών κοινωνιών και του λαού της Αργολίδας».

Δήλωση Ανδρέα Πουλά

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αναφέρει:

«Μετά και την ολοκλήρωση του β’ γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στους επανεκλεγέντες Δημάρχους Ερμιονίδας και Επιδαύρου, Αναστάσιο Χρόνη και Ιωάννη Γεωργόπουλο και τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Ναυπλιέων και Άργους – Μυκηνών, Δημήτριο Ορφανό και Ιωάννη Μαλτέζο.

Ο κ. Πουλάς στην επιστολή του ευχήθηκε παραγωγική και εποικοδομητική θητεία με στόχο την επίλυση των προβλημάτων και τη δημιουργία των συνθηκών που θα οδηγήσουν σε ανάπτυξη και πρόοδο σε όλους τους τομείς και παράλληλα σημείωσε ότι προσβλέπει σε μία διαρκή και αγαστή συνεργασία με τους Δημάρχους της Αργολίδας στην κοινή προσπάθειά για την ευημερία και την προκοπή του τόπου.

Τέλος ο κ. Πουλάς εξέφρασε τα συγχαρητήριά του σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων που εξελέγησαν και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους με συνεργασία και αλληλεγγύη».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis