home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εκτίμηση της Singular Logic: Δεν αλλάζει το αποτέλεσμα στις Περιφέρειες και στους 3 μεγάλους Δήμους

Πτωχό περιφερειάρχη βλέπει η Singular Logic στην Πελοπόννησο – Αλλαγή δημάρχων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επανεκλέγεται ο Πελετίδης στην Πάτρα
δημοτικές εκλογές Ναύπλιο εκλογικό κέντρο (5)

Η εκτίμηση της Singular Logic για το αποτέλεσμα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι ότι τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στις περιφέρειες και τους 3 μεγάλους δήμους δεν δείχνουν να αλλάζουν.

Ειδικότερα, στο 58% ενσωμάτωσης στις περιφέρειες και στο 38% των δήμων η Singular Logic προβλέπει ότι:

Στις περιφέρειες που εκλέγουν σήμερα περιφερειάρχη, η ως τώρα εικόνα δεν αναμένεται να αλλάξει καθώς όσοι προηγούνται έχουν σημαντική διαφορά πλην της Αν. Μακεδονίας-Θράκης που όμως προβλέπεται ότι ούτε εκεί θα αλλάξει το αποτέλεσμα.

Επίσης, στους 3 μεγάλους δήμους της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα), είναι σημαντική η διαφορά και φαίνεται ότι δεν μπορεί να αλλάξει.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Singular Logic περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο θα είναι ο Πτωχός, δήμαρχος στην Πάτρα θα παραμείνει ο Κώστας Πελετίδης, ο δήμο Αθηναίων θα περάσει στα χέρια του Χάρη Δούκα και ο δήμος Θεσσαλονίκης θα αλλάξει δήμαρχο με τον Στέλιο Αγγελούδη να σημειώνει μεγάλη νίκη με ποσοστό που αυτή τη στιγμή ξεπερνά το 67%.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis