home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Υποψήφιοι παρακαλούν τον κόσμο να φύγει από τις παραλίες και να πάει στις κάλπες

Η αποχή θα βγάλει δημάρχους και περιφερειάρχη
Αρβανιτιά Ναύπλιο μπάνια εκλογές (3)

Η πρωτοφανής τοξικότητα με την οποία διεξήχθη ο προεκλογικός αγώνας στον δήμο Ναυπλιέων αλλά και στον γειτονικό δήμο Άργους – Μυκηνών φαίνεται πως απομακρύνει τους ψηφοφόρους από τις κάλπες, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Από το μεσημέρι υπάρχει μεγάλη ανησυχία στα επιτελεία των υποψηφίων λόγω της τεράστιας αποχής στον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών 2023. Έχουν ανοίξει τεφτέρια και παίρνουν τηλέφωνα στους ψηφοφόρους για να πάνε να ψηφίσουν.

Η παραλία της Αρβανιτιάς, στο Ναύπλιο, συγκεντρώνει αρκετό κόσμο από το πρωί, αν και διανύουμε αισίως τον Οκτώβριο. Παρόμοιο σκηνικό και σε άλλες παραλίες της Αργολίδας. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου υποψήφιοι παρακαλούν τον κόσμο να φύγει από τις παραλίες και να πάει στις κάλπες για να ψηφίσει.

Αρβανιτιά Ναύπλιο μπάνια εκλογές (3)

Η αποχή σπάει ρεκόρ. Ειδικά στην Πελοπόννησο οι υποψήφιοι περιφερειάρχες και δήμαρχοι βαδίζουν στο άγνωστο με… βάρκα την ελπίδα, αυτή την ώρα.

Θλιβερή είναι η εικόνα στα εκλογικά τμήματα, τα οποία είναι σχεδόν άδεια από το πρωί. Οι κάλπες κλείνουν στις 7 το απόγευμα με την ελπίδα ότι τις απογευματινές ώρες θα αυξηθεί η ροή των ψηφοφόρων.

Αρβανιτιά Ναύπλιο μπάνια εκλογές (2)

Η επόμενη (και τελευταία) ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών για τα ποσοστά συμμετοχής θα είναι μετά τις 17:30.

Δεύτερος γύρος διεξάγεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για εκλογή περιφερειάρχη και στους δήμους Ναυπλιέων, Άργους – Μυκηνών, Ελαφονήσου, Σπάρτης, Δυτικής Μάνης, Πύλου – Νέστορος και Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis