home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα λατομεία Ερμιονίδας

Τακτική Γενική Συνέλευση την 15η Νοεμβρίου
Λατομείο

Σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο με την από 14/10/2023 απόφαση του καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας υπό την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Α.Ε.Β.Ε.», σε τακτική Γενική Συνέλευση την 15η Νοεμβρίου του έτους 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00, στα γραφεία της εταιρείας, στη θέση Βράχια Ρύνιζα Διδύμου του Δήμου Ερμιονίδος, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Υποβολή των ετήσιων χρηματοοικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2022 (Ισολογισμός, Αποτελέσματα χρήσεως, Προσάρτημα) μετά των επ’ αυτών εκθέσεων.
    1. Συζήτηση και έγκριση των χρηματοοικονομικών καταστάσεων εταιρικής χρήσης 2022 μετά των επ’ αυτών εκθέσεων και της πρότασης διανομής κερδών.
    1. Απαλλαγή των μελών μετοχών,  του υπευθύνου Λογιστηρίου και παντός υπευθύνου  από κάθε ευθύνη για την εταιρική χρήση καθώς και έγκριση των διαχειριστικών πράξεων για την εταιρική κλειόμενη χρήση 2022.
    1. Εκλογή ή μη ελεγκτών για την νέα χρήση 2023.
    1. Προέγκριση τυχόν αμοιβών μετοχών για το έτος 2021 – 2022 και έγκριση υπαρχόντων αμοιβών Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2021 εφόσον υφίστανται.
    1. Διάφορες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με το άρθρο 12 του Καταστατικού της Εταιρείας, όποιος μέτοχος επιθυμεί να μετάσχει της Γενικής Συνελεύσεως πρέπει να καταθέσει τις μετοχές του στο Ταμείο της Εταιρείας, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ή σε οποιαδήποτε Ελληνική ανώνυμη τραπεζική εταιρεία πέντε τουλάχιστον ημέρες προ της ορισθείσας για την συνεδρίαση της συνελεύσεως ημερομηνίας, άλλως στην ίδια προθεσμία πρέπει να δηλώσει εγγράφως στην εταιρεία την πρόθεση του για συμμετοχή στη ΓΣ, αναφέροντας τα ατομικά του στοιχεία ή των αντιπροσώπων του, την διεύθυνση του, τον αριθμό των μετοχών και ψήφων του. Η αυτή προθεσμία ισχύει και περί της καταθέσεως στην εταιρεία των αποδείξεων κατάθεσης και των εγγράφων αντιπροσώπευσης των μετόχων. Κάθε κοινή ονομαστική μετοχή δίνει δικαίωμα μίας ψήφου.

Σε περίπτωση που κατά την αρχική (ως ανωτέρω) συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης δεν επιτευχθεί απαρτία προς λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, θα συνέλθει Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση την 15η Νοεμβρίου του έτους 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00 στα γραφεία της εταιρείας, Βράχια Ρύνιζα Διδύμου του Δήμου  Ερμιονίδος   

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis