home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου: Εμείς παλεύουμε και διεκδικούμε να αλλάξουν ριζικά τα πράγματα στην Πελοπόννησο

Καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές
Όλα τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων στην Αργολίδα

Παλεύει  και διεκδικεί  να αλλάξουν ριζικά τα πράγματα στην Πελοπόννησο και όχι απλά να αλλάξει ο διαχειριστής, σημειώνει η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου.

Συνεχίζει λέγοντας πως «θεωρούμε  προσβλητικό να υποδείξουμε  σε μέλη και φίλους, στους ψηφοφόρους γενικότερα, τι να ψηφίσουν», ενώ καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές.

Όπως αναφέρει η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου:

«Η Γραμματεία της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» χαιρετίζει όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου που επέλεξαν και ψήφισαν στήριξαν την παράταξη στις εκλογές της  8ης  Οκτωβρίου.
Τα μέλη και οι φίλοι  της Α.Συ.Πε. δώσαμε έναν ανιδιοτελή αγώνα μέσα σε περιορισμένα χρονικά περιθώρια, χωρίς οικονομικούς πόρους και  σε συνθήκες επικοινωνιακής απομόνωσης. Δεν καταφέραμε να σπάσουμε το αντιδημοκρατικό και φασιστικό  φράγμα του 3%  που νομοθέτησε  η Νέα Δημοκρατία και να έχουμε εκπροσώπηση στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Είναι προφανές ότι η σύνθεση νέου Συμβουλίου  δεν βρίσκεται σε αντιστοιχία  με την θέληση των Πολιτών της Πελοποννήσου.
Η αναλυτική εκτίμηση των αποτελεσμάτων και τα συμπεράσματα αυτών  θα γίνει από τη Γενική Συνέλευση της Παράταξης  σε προσεχή χρόνο .

Η εμπιστοσύνη των χιλιάδων συμπολιτών μας που μας ψήφισαν, μας δεσμεύει  και μας  στηρίζει  ώστε  να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε όλους όσους αγωνίζονται για μια Πελοπόννησο της δημοκρατίας, της διαφάνειας και της προόδου . Να είμαστε  δίπλα  σε όλους εκείνους που απαιτούν και διεκδικούν  το δικαίωμα να ζουν με αξιοπρέπεια από τη δουλειά τους σε ένα βιώσιμο περιβάλλον.

Την προσεχή Κυριακή  έχουμε  επαναληπτικές  εκλογές για την ανάδειξη Περιφερειακής Αρχής .
Καλούμε τους πολίτες να  συμμετάσχουν στις εκλογές.

Θεωρούμε  προσβλητικό να υποδείξουμε  σε μέλη και φίλους, στους ψηφοφόρους γενικότερα τι να ψηφίσουν.
Οι Πολίτες μεταξύ των άλλων γνωρίζουν ότι:

  1. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη νομοθέτησε  το νέο αντιδημοκρατικό πλαίσο της Αυτοδιοίκησης με το οποίο συρρίκνωσε τη Δημοκρατία και ακρωτηρίασε και υποβάθμισε εντελώς την Αυτοδιοίκηση .
    Εισήγαγε τον καλπονοθευτικό  νόμο όπου ο πρώτος με 43%  των ψήφων παίρνει το 60% των εδρών .Εισήγαγε ποσοστό εισόδου 3 % στην κατανομή των εδρών  .Αφαίρεσε όλες τις ουσιαστικές αρμοδιότητες από το Περιφερικό Συμβούλιο μετατρέποντας αυτό σε μία «Λέσχη Συζητήσεων». Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» ήταν δύναμη που πρωτοστάτησε στον αγώνα τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια ενάντια σε όλα τα θεσμικά πραξικοπήματα της κυβέρνησης και στον αντιδημοκρατικό εκλογικό νόμο.
  2. Και οι δύο  προέρχονται – κατάγονται  από την ίδια «πολιτική μήτρα»  και είναι φορείς των ίδιων νεοφιλελεύθερων πολιτικών .
  3. Ο κ. Πτωχός είναι ο έμπιστος – “μπιστικός”  των κ. Μητσοτάκη – Σαμαρά.  Είναι  ο απόλυτος  εκφραστής της πολιτικής υποβάθμισης της Αυτοδιοίκησης που αποφάσισε η κυβέρνηση και  θέλει την αυτοδιοίκηση συνέχεια και εξάρτημα της κυβέρνησης .Επιλέχθηκε για να είναι ένας 100% πειθαρχικός ”υπάλληλος”της κυβέρνησης ,ευθυγραμμισμένος χωρίς αστερίσκους με την «μοιρασιά» στους μεγαλοεπιχειρηματίες που έχουν ήδη αποφασίσει οι κ. Μητσοτάκης και Σαμαράς.Όπως διευκρινίστηκε  από τον κ. Βορίδη στη Σπάρτη ,κύριο και βασικό μέλημα της Περιφέρειας , θα είναι η μοιρασιά  των ευρωπαϊκών κονδυλίων .Τα χρήματα  του Ταμείου Σταθερότητας -Ανάκαμψης και του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης είναι πολλά…
    Για αυτό οι κ. Σαμαράς και Μητσοτάκης κάνουν τα πάντα ώστε να επιβάλλουν τον κ. Πτωχό ως Περιφερειάρχη χρησιμοποιώντας και επιστρατεύοντας όλα τα μέσα και όλους τους τρόπους από την Ποδοσφαιρική ομάδα και  την ΕΠΣΜ μέχρι το Μητροπολίτη.
  4. Ο κ. Τατούλης εμφανίζεται ως ανεξάρτητος . Όχι από την νεοφιλελεύθερη ιδεολογία  αλλά από τους σχεδιασμούς των Μητσοτάκη – Σαμαρά .Η παράταξη του κ. Τατούλη  δοκιμάστηκε για δύο θητείες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου .Έχει δώσει αρνητικά δείγματα γραφής και διαφάνειας σε σοβαρές υποθέσεις , όπως στη διαχείριση της ΣΔΙΤ των απορριμμάτων , σε μεγάλα έργα υποδομής και στην Τουριστική  προβολή της Περιφέρειας .

Και οι δύο «μονομάχοι» της επόμενης Κυριακής βρίσκονται στην απέναντι όχθη από την «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου». 

Εμείς της  «Αγωνιστικής Συνεργασίας » θα  συνεχίσουμε να είμαστε παρούσες και παρόντες στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον ενάντια στην όποια νεοφιλελεύθερη περιφερειακή αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές της 15ης Οκτωβρίου .
Εμείς παλεύουμε και διεκδικούμε να αλλάξουν ριζικά τα πράγματα στην Πελοπόννησο και όχι απλά να αλλάξει ο διαχειριστής .
Λέμε σταθερά ΟΧΙ  στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που αυξάνουν τα κέρδη του κεφαλαίου και ρημάζουν τις ζωές μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis