home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τάσος Χρόνης: Σε αυτή την πορεία χωρούν όσοι βάλουν το εμείς πάνω από το εγώ

«Η επόμενη μέρα ξεκινά από 1/1/2024 και πρέπει να μας βρει έτοιμους και ταχύτατους στην υλοποίηση των μεγάλων σχεδίων για την αναπτυξιακή πορεία της Επιδαύρου»
Τάσος Χρόνης

Με την απόφαση του πρωτοδικείου Ναυπλίου εχθές, ολοκληρώθηκε η πρώτη τυπική φάση των δημοτικών εκλογών 2023. 3.175 (ποσοστό 56, 6%) επέλεξαν τον Τάσο Χρόνη και την παράταξή του «Δύναμη Προοπτικής».

Ενωτικός ο επανεκλεγείς δήμαρχος Επιδαύρου σημειώνει:

«Η χαρά μεγάλη αλλά η ευθύνη μεγαλύτερη!

Σε αυτό το ταξίδι δεν ήμουν μόνος και φυσικά δεν κέρδισα προσωπικά, κέρδισε όλη αυτή η αυτοδιοικητική ομάδα της Δύναμη Προοπτικής η οποία εκτέθηκε στην κρίση των δημοτών Επιδαύρου, με πρόγραμμα, σχέδιο και φυσικά με την προσωπικότητα του καθενός ξεχωριστά!

Τους ευχαριστώ όλους έναν έναν!!

Αυτούς που ξεκινήσαμε μαζί από το 2010, αυτούς που με ακολούθησαν στην πρώτη απόπειρα μου το 2014, αυτούς που κάναμε την αλλαγή το 2019 και αυτούς που γίναμε συνοδοιπόροι το 2023 με γνώμονα μόνο την προκοπή του τόπου μας!

Πολλά νέα πρόσωπα, πολλά νέα παιδιά, πολλοί άνθρωποι που είχαμε βρεθεί σε αντίθετα μετεριζια τα προηγούμενα χρόνια!

ΟΛΟΙ από τον πρώτο έως τον τελευταίο διαμόρφωσαν το θριαμβευτικό αποτέλεσμα της Κυριακής.

ΟΛΟΙ μαζι είμαστε η νέα δημοτική αρχή Επιδαύρου 2024-2028.

Νοιώθω όμως τη μεγάλη ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του δημότες Επιδαύρου, ότι και εάν ψήφισαν αυτή τη φορά γιατί μου έκαναν την ιδιαίτερη τιμή να με εκλέξουν για 2η φορά δημαρχο στον ιστορικό Δήμο Επιδαύρου!

Όσοι γνωρίζετε την ανθρωπογεωγραφία του Δήμου μας κατανοείτε πλήρως τη δυσκολία επίτευξης αυτού του στόχου και φυσικά τη μεγάλη τιμή στο πρόσωπο μου, την οποία αναγνωρίζω και γι’ αυτό δουλεύω με τόση ένταση!

Αυτό από μόνο του είναι μια επιβράβευση στη στάση ζωής τη δική μου και της οικογένειάς μου, στην προσφορά μου από όποια θέση χρειάστηκε και φυσικά στην ελπίδα που βλέπουν οι πατριώτες μας ΚΑΙ στο πρόσωπό μου!

Θέλω να συγχαρώ όλους του εκλεγμένους όλων των παρατάξεων και να τους επισημάνω ότι εμάς, κυρίως, θα κρίνει η ιστορία από την πολιτική μας στάση στην επόμενη θητεία για την προκοπή του τόπου μας!

Ανοιχτοί όπως πάντα σε προτάσεις και θέσεις, μαχητικοί υπέρ των συμφερόντων του Δήμου μας, σκληρά απέναντι σε όποιον προσπαθήσει να εμποδίσει την ανάπτυξη του τόπου μας και δεν σεβαστεί το όνομά μας και φυσικά με καθολική αναγνώριση σε όποιον βάλει πλάτη για να επιτευχθούν οι στόχοι του Δήμου μας θα πορευθούμε και αυτή την 5ετια!

Η επόμενη μέρα ξεκινά από 1/1/2024 και πρέπει να μας βρει έτοιμους και ταχύτατους στην υλοποίηση των μεγάλων σχεδίων για την αναπτυξιακή πορεία της Επιδαύρου!

Σε αυτή την πορεία χωρούν όσοι βάλουν το εμείς πάνω από το εγώ!

Τους περιμένουμε…

Συνεχίζουμε…

Σας ευχαριστώ για όλα!!!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis