home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σε πάρτι του Ορφανού εξελίχθηκε η μουσική εκδήλωση στην Τίρυνθα από τον σύλλογο «Το Ανάπλι»

Επιχειρηματίες, αυτοδιοικητικοί, υποψήφιοι και μη διασκέδασαν και χόρεψαν με την Passepartout band στην Τίρυνθα
Ορφανός Νέα Τίρυνθα μουσική εκδήλωση

Σε πάρτι Ορφανού εξελίχθηκε η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου στην Τίρυνθα ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «Το Ανάπλι».

Λίγο νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Μάκαρης είχε ανακοίνωσε τη συμπόρευσή της παράταξής του «Νέα Εποχή» με το «Όραμα Δημιουργίας» του Δημήτρη Ορφανού.

Στην εκδήλωση έχει έρθει αρκετός κόσμος από το Ναύπλιο και τις γύρω περιοχές που διασκέδασαν και χόρεψαν με τα τραγούδια της Passepartout band.

Εκεί ήταν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Σιδέρης, Γιάννης Μαντζούνης και Αναστάσιος Γανώσης, καθώς και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Χατζηνικολάου.

Νωρίτερα είχαν έρθει οι Δημήτρης Κωστούρος, η Μαρία Ράλλη, ο Γιώργος Καχριμάνης και άλλοι από την παράταξη «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα».

Στη συνέχεια έφθασαν ο Δημήτρης Ορφανός και άλλα μέλη της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» που χόρευαν, έχοντας την ευκαιρία να περάσουν κάποιες χαλαρές στιγμές λίγες μέρες πριν τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

To ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Passepartout band είναι η ευελιξία στην εναλλαγή μουσικών οργάνων και ηχοχρωμάτων, που της επιτρέπει να κυμαίνεται τόσο σε ήχους balkan, swing, rock n roll, disco, pop, latin όσο σε έντεχνους και λαϊκούς. Αυτό όμως που τελικά καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις, είναι η ικανότητά τους να εκτοξεύουν τη διάθεση στα ύψη σε ένα διαδραστικό παιχνίδι με το κοινό, μετατρέποντας έτσι κάθε τους εμφάνιση σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Νέα Τίρυνθα μουσική εκδήλωση (3)
Νέα Τίρυνθα μουσική εκδήλωση (2)
Ορφανός Τίρυνθα μουσική εκδήλωση (3)
Ορφανός Τίρυνθα μουσική εκδήλωση (1)
Νέα Τίρυνθα μουσική εκδήλωση (1)
Ορφανός Τίρυνθα μουσική εκδήλωση (2)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis