home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αγγελική Κοντοθανάση: Ο ουσιαστικός ρόλος των νέων στην αυτοδιοίκηση

Γράφει η Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας
Αγγελική Κοντοθανάση (2)

Mε την ολοκλήρωση των περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, θα ήθελα ως Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας να σας ευχαριστήσω για την έμπρακτη στήριξή σας στον συνδυασμό ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ με Επικεφαλής τον Δημήτρη Κουτσούλη.

Πιστοί στις αξίες και στα ιδανικά μας, με οδηγό μας την παραταξιακή μας συνείδηση, δώσαμε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, η οποία διήρκεσε ομολογουμένως μόλις 30 ημέρες, με οικονομικά μέσα, που δεν επαρκούσαν και με την συνεχή επίθεση των εσωτερικών κομματικών μας πολιτικών αντιπάλων.

Δεν θα μπορούσα όμως να μην πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους ανεξαιρέτως τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Αργολίδας, οι οποίοι από την πρώτη κιόλας στιγμή, δήλωσαν παρόντες, ανιδιοτελώς, χωρίς όρους και επιφυλάξεις, στάθηκαν αρωγοί αυτής της προσπάθειας, έθεσαν τους εαυτούς τους στην πρώτη γραμμή, συμμετέχοντας στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο με την κάθε μια και τον καθένα να δίνει την προσωπική του μάχη κάνοντας εφικτό, αυτό που σε όλους φαινόταν ανέφικτο.

Απ’ όλη αυτή την προσπάθεια όμως δεν έλειψαν και εκείνα τα στελέχη μας, μεγαλύτερα σε ηλικία ή μη, τα οποία όχι μόνο αγκάλιασαν αυτό το διάβημα αλλά αφήνοντας στην άκρη τις προσωπικές τους υποχρεώσεις, διαθέτοντας πολύτιμο χρόνο από την προσωπική-επαγγελματική τους ζωή, στάθηκαν δίπλα μας, οδηγοί μας, σύμβουλοί μας, δείχνοντας τον δρόμο σε δύσκολες και κομβικές στιγμές. Τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως.

Είμαι σίγουρη ότι με τον Δημήτρη Κουτσούλη, έναν επιστήμονα βγαλμένο πραγματικά από τα σπλάχνα της κοινωνίας καθώς και τους εκλεγμένους περιφερειακούς μας συμβούλους, μια νέα ημέρα ξημερώνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, καθώς οι 27.000 Πελοποννήσιοι, που στήριξαν αυτή την προσπάθεια θα αποκτήσουν μια βροντερή και καθαρή φωνή για την Πελοπόννησο που μας αξίζει.

Η Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας
Αγγελική Κοντοθανάση

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis