home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Άνοιγμα Ορφανού σε όλες τις παρατάξεις για την επόμενη Κυριακή

«Σας θέλω δίπλα μου την επόμενη Κυριακή για να δώσουμε την τελική μάχη», τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας»
Δημήτρης Ορφανός

Άνοιγμα κάνει ο Δημήτρης Ορφανός σε όλες τις παρατάξεις για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους ανθυποψήφιους του Κωνσταντίνο Μάκαρη, Δημήτρη Παπαδημόπουλο και Κωνσταντίνο Γκόνη με τους οποίους δηλώνει έτοιμος να συνεργαστεί στο δημοτικό συμβούλιο, στοχεύοντας στην ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου Ναυπλιέων.

Στη δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» σημειώνει:

«Την Κυριακή έγινε, με την ψήφο και την θέλησή σας, το πρώτο μεγάλο βήμα για να γυρίσει σελίδα ο Δήμος μας και πιστεύουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή θα ολοκληρωθεί με την συμμετοχή και την στήριξη όλων των δημοτών.

Ευχαριστώ από καρδιάς έναν προς ένα όλους τους συνοδοιπόρους – υποψηφίους του συνδυασμού, που δώσανε έναν δύσκολο αλλά τίμιο αγώνα μαζί μου.

Ευχαριστώ όλους όσους μας βοήθησαν στον ένα χρόνο αυτής της προσπάθειας.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθυποψήφιους μου Κωνσταντίνο Μάκαρη, τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο, Κωνσταντίνο Γκόνη για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε, να τους συγχαρώ και να τους πω ότι προσβλέπω στη συνεργασία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Από σήμερα εργαζόμαστε ακόμα πιο σκληρά για να μεταφέρουμε στους συνδημότες μας το Όραμά μας και το σχέδιο μας, με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία για όλους.

Θέλω να απευθυνθώ και σε όλους όσοι την Κυριακή έκαναν μια άλλη επιλογή. Θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να με εμπιστευτείτε. Στο πρόσωπό μου θα έχετε έναν σύμμαχο που θα ακούει τα αιτήματά σας. Η πόρτα του Δημάρχου θα είναι ανοιχτή για όλους. Θα συμπορευτούμε μαζί σε αυτό τον δρόμο του οράματος που έχω για τον τόπο μας, για έναν Δήμο Ναυπλιέων πρωταγωνιστή.

Σας θέλω δίπλα μου την επόμενη Κυριακή για να δώσουμε την τελική μάχη.

Θα είμαστε νικητές».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis