home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γ. Μαργέτας: «Είμαι υπερήφανος για τον τίμιο αγώνα μας και το αποτέλεσμα που επιτύχαμε»

Την πρώτη του δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Ερμιονίδας, επικεφαλής της παράταξης «Ερμιονίδα-Βήμα στο Αύριο»
Γιάννης Μαργέτας

Την πρώτη του δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Μαργέτας που έφθασε πολύ κοντά στο να κερδίσει και να πάρει αυτός τα ηνία του Δήμου, μετά από ολονύχτιο «θρίλερ» που τελικά ανέδειξε νικητή τον Γιάννη Γεωργόπουλο για μία ακόμα θητεία στον δημαρχιακό θώκο.

Όπως σημειώνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ερμιονίδα-Βήμα στο Αύριο»:

«Στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο λαός επέλεξε για την επόμενη πενταετία ως Δήμαρχο τον κ. Γιάννη Γεωργόπουλο και την παράταξη “Δυνατή Ερμιονίδα”.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Ερμιονίδας που μας τίμησαν με την ψήφο τους και με ποσοστό 45,75% έναντι ποσοστού 46,39% της δημοτικής πλειοψηφίας μας ανέδειξαν ως αξιωματική αντιπολίτευση για τη επόμενη δημοτική περίοδο.

Να ευχαριστήσω τα μέλη της παράταξης «Ερμιονίδα-Βήμα στο Αύριο» για το ταξίδι που μαζί ξεκινήσαμε και ολοκληρώσαμε, χωρίς συμβιβασμούς, αναδεικνύοντας την πρότασή μας για το μέλλον της Ερμιονίδας.

Είμαι υπερήφανος για τον τίμιο αγώνα μας και το αποτέλεσμα που επιτύχαμε.

Καλή θητεία και ορθές αποφάσεις για το καλό της Ερμιονίδας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis