home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις εκλογές της αυτοδιοίκησης

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης
Κασσελάκης ψήφος

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, σήμερα Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Ο κ. Κασσελάκης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις εκλογές της αυτοδιοίκησης δήλωσε:

«Άκουσα νωρίτερα τον πρωθυπουργό να λέει ότι σήμερα είναι η μέρα που οι Έλληνες επιλέγουν τους τοπικούς άρχοντες τους. Νομίζω έχει έρθει η μέρα να αλλάξουμε την ορολογία.

Οι Έλληνες πρέπει να επιλέγουν τους τοπικούς υπηρέτες τους. Ανθρώπους που έχουν προϋπηρεσία στην εργασία, στη κοινωνία, με καθαρά χέρια, ανθρώπους που είναι εδώ να υπηρετήσουν τον Έλληνα και την Ελληνίδα χωρίς αλαζονεία και πάνω όλα με διαφάνεια.

Σήμερα καλώ τους Έλληνες, ειδικά τους νέους και τις νέες μας να έρθουν στις κάλπες και να στείλουν ένα μικρό μήνυμα, ότι η Ελλάδα δικαιούται καλύτερη μοίρα από κακοδιαχείριση, από αμέλεια και πάνω απ` όλα από τη σπατάλη που χρεοκοπεί τη χώρα. Το είδαμε και στη Θεσσαλία, το βλέπουμε σε όλη την αλυσίδα του μπλε κράτους.

Σήμερα είναι γιορτή της αυτοδιοίκησης αλλά πάνω από όλα πρέπει οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να ψηφίσουν για ένα πιο δίκαιο κράτος στην άμεση ζωή τους που είναι η αυτοδιοίκηση. Έχετε ακόμα χρόνο, πηγαίνετε και ψηφίστε. Ευχαριστώ πολύ».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis