home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νίκας: Παρέμεινα αμέτοχος και ουδέτερος στις εκλογές

Εκλογές ψηφοφορία Παναγιώτης Νίκας

Ο νυν Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας σε βραδινή του δήλωση αναφέρει ότι “σε όλη τη διαδικασία, όπως εξ αρχής είχα δηλώσει, παρέμεινα αμέτοχος και ουδέτερος”.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου τση Περιφέρειας Πελοποννήσου τονίζεται:

«Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών και στις 5 Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, το μεσημέρι σήμερα Κυριακή 8 Οκτωβρίου, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 131ο εκλογικό τμήμα, στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας.

Ο περιφερειάρχης, αφού ενημέρωσε ότι υπήρξαν μόνο ορισμένα μικρά προβλήματα, σε Αργολίδα και Λακωνία, τα οποία και αντιμετωπίστηκαν άμεσα, δήλωσε ειδικότερα:

“Εύχομαι να πετύχουν όλοι τους στόχους που έχουν θέσει. Να είναι χαρούμενοι το βράδυ, στον ένα ή τον άλλο βαθμό” είπε ο Π. Νίκας, παρατηρώντας ότι η συμμετοχή ως υποψήφιου κάποιου στην εκλογική διαδικασία είναι εξαιρετικά δύσκολη και επίπονη, “γι’ αυτό απαιτείται σεβασμός και συμπαράσταση προς όλους όσοι εκτίθενται στο εκλογικό σώμα και ζητούν την ψήφο μας. Να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει, σήμερα και την επόμενη Κυριακή” επισήμανε ο Π. Νίκας, για να τονίσει στη συνέχεια:

“Σε όλη τη διαδικασία, όπως εξ αρχής είχα δηλώσει, παρέμεινα αμέτοχος και ουδέτερος, κι αυτό έγινε στην πράξη -ενώ έλεγχα απολύτως και όλες τις υπηρεσίες και τα μέσα που διαθέτει η Περιφέρεια, προκειμένου να υπάρχουν ίσες αποστάσεις προς όλους”.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τέλος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας σημείωσε ότι για όλους τους ανθρώπους και για οποιαδήποτε δραστηριότητα υπάρχουν κύκλοι που ανοίγουν και κάποτε κλείνουν, ενώ σε άλλη ερώτηση -σχετικά με ενδεχόμενη απόσυρσή του από την πολιτική- δήλωσε πως όσον αφορά τον ίδιο, έκλεισε μεν ο κύκλος του στην αυτοδιοίκηση τόνισε ωστόσο ότι μέσα στο 2024 θα πρέπει να αναμένονται “πολύ σημαντικές εξελίξεις”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis