home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη των υποδομών της Πελοποννήσου έκανε γνωστό ο Νίκας

Ο Περιφερειάρχης γνωστοποίησε ότι λίγο πριν φύγει απ’ την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα πραγματοποιήσει και τον απολογισμό δράσης του.
Παναγιώτης Νίκας

Την πρόταση στην οποία αναλύεται η στρατηγική για την ανάπτυξη των υποδομών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, την οποία είχε καταθέσει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δημοσιοποιεί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Η εν λόγω πρόταση είχε κατατεθεί με επιστολή προς τον πρωθυπουργό από τον Π. Νίκα λίγο χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

“Είναι ήδη γνωστό το τι έχει γίνει από την απερχόμενη περιφερειακή Αρχή και την κυβέρνηση, ωστόσο θα υπάρξει και περαιτέρω ανάλυση κατά τον απολογισμό μας” δήλωσε σχετικά ο περιφερειάρχης.

Η πρόταση, κάνει λόγο για όλα τα θέματα της Πελοποννήσου.

Για τις εκδηλώσεις, για τους δρόμους, για τα Διοικητήρια, για το σιδηροδρομικό δίκτυο, για το περιβάλλον, για τον τουρισμό, για τα απορρίμματα, για το φυσικό αέριο, για το θέμα της μεταλιγνιτικής εποχής, για την υγεία, για τον αθλητισμό, για την διάβρωση των ακτών, για τον πολιτισμό, για τις εγγειοβελτιωτικές υποδομές, για την εκπαίδευση, για τα θεσμικά ζητήματα.

Την επιστολή αυτή μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis