home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σε προεκλογικό ρυθμό χορεύει το Ναύπλιο – Σήμερα 3 κεντρικές ομιλίες

Σε όποια γωνιά της πόλης κι αν γυρίσεις θα γίνονται κεντρικές ομιλίες από τους υποψήφιους Δημάρχους Δ. Κωστούρο, Κ. Μάκαρη και Δ. Ορφανό, ενόψει των δημοτικών εκλογών
Μικρόφωνο

Σε προεκλογικό ρυθμό χορεύει το Ναύπλιο, σήμερα Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, καθώς σε όποια γωνιά της πόλης κι αν γυρίσεις θα γίνονται κεντρικές ομιλίες από τους υποψήφιους Δημάρχους ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Οι πλατείες και οι δρόμοι του Ναυπλίου θα γεμίσουν με κόσμο και πολίτες που θέλουν να στηρίξουν τους υποψηφίους, τον κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη, τον κ. Δημήτρη Κωστούρου και τον κ. Δημήτρη Ορφανό και να ακούσουν τι έχει να προσφέρει ο καθένας στην πόλη.

Προχθές, Τετάρτη πραγματοποιήθηκε ήδη η ομιλία του κ. Δημήτρη Παπαδημόπουλου.

Στις 19:30 θα ξεκινήσει η κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημάρχου και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα», Δημήτρη Κωστούρου, στην πλατεία Τριών Ναυάρχων (μπροστά από το δημαρχείο).

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Κωνσταντίνου Μάκαρη θα ξεκινήσει στις 20:00, στην οδό Σιδηράς Μεραρχίας 25, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκονται οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και συνεργάτες της «Νέας Εποχής».

Την ίδια ώρα, ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός, επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία, στην Πλατεία Φιλελλήνων, στο Λιμάνι του Ναυπλίου.

Βέβαια, δεν κάνει εντύπωση το γεγονός πως και οι τρεις υποψήφιοι διάλεξαν την ίδια μέρα για να κάνουν τις προεκλογικές τους ομιλίες, αφενός γιατί την Πέμπτη είχε σημαντικούς αγώνες ποδοσφαίρου και όπως όλοι οι πολίτες, ακόμα και οι υποψήφιοι θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τις ομάδες τους, και αφετέρου για να γίνει και μια καταμέτρηση των δυνάμεων.

Το γεγονός ότι οι τρεις κεντρικές ομιλίες γίνονται την ίδια μέρα και περίπου την ίδια ώρα, θα καταλάβουμε, από την προσέλευση του κοινού, τις προτιμήσεις του κόσμου αλλά και ποιον στηρίζουν και προτιμούν για το νέο Δήμαρχο Ναυπλιέων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis