home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Μάκαρης, Κωστούρος και Ορφανός μετρούν τις δυνάμεις τους πριν την κάλπη

Τρεις κεντρικές ομιλίες την ίδια μέρα και περίπου την ίδια ώρα, στο κλείσιμο της προεκλογικής εκστρατείας για τον Δήμο Ναυπλιέων
Μάκαρης Ορφανός Κωστούρος Ναύπλιο

Τρεις κεντρικές ομιλίες την ίδια μέρα και περίπου την ίδια ώρα στο Ναύπλιο, απόψε Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στο κλείσιμο της προεκλογικής εκστρατείας για τους πέντε συνολικά υποψήφιους δημάρχους.

Κωστούρος, Μάκαρης και Ορφανός αναμετρούνται άτυπα στο ποιος θα συγκεντρώσει τους περισσότερους και κάνουν μία τελευταία προσπάθεια να πάρουν με το μέρος τους, όσους είναι ακόμα αναποφάσιστοι για το αν και ποιον θα ψηφίσουν.

Οι πλατείες και οι δρόμοι του Ναυπλίου έχουν γεμίσει με κόσμο και πολίτες που θέλουν με την παρουσία τους να δηλώσουν τη στήριξή τους στον υποψήφιο δήμαρχο της επιλογής τους, τον Κωνσταντίνο Μάκαρη, τον Δημήτρη Κωστούρο ή τον Δημήτρη Ορφανό, ακούγοντας παράλληλα τι έχει να προσφέρει ο καθένας στον Δήμο Ναυπλιέων.

Προχθές, Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η ομιλία του κ. Δημήτρη Παπαδημόπουλου, ενώ η πολιτική εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης του Κώστα Γκόνη έγινε στο Θεατράκι του ΟΣΕ.

Η προεκλογική ομιλία του Δημάρχου και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα», Δημήτρη Κωστούρου λαμβάνει χώρα στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, μπροστά από το δημαρχείο.

Κωστούρος Ναύπλιο (1)
Κωστούρος Ναύπλιο (3)
Κωστούρος Ναύπλιο (2)

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Κωνσταντίνου Μάκαρη, επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή», ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ, στην οδό Σιδηράς Μεραρχίας 25,

Στο πλευρό του βρίσκονται οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και συνεργάτες της «Νέας Εποχής», ενώ αρκετός είναι και ο κόσμος που έχει σπεύσει για να τον στηρίξει εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής.

Μάκαρης Ναύπλιο
Μάκαρης Ναύπλιο (2)
Μάκαρης Ναύπλιο 3 1

Την ίδια ώρα, ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός, επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας», πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική του ομιλία, στην Πλατεία Φιλελλήνων, στο Λιμάνι του Ναυπλίου.

Αρκετοί υποστηρικτές του έχουν σπεύσει για να στηρίξουν την υποψηφιότητά του.

Ορφανός Ναύπλιο (3)
Ορφανός Ναύπλιο (2)
Ορφανός Ναύπλιο (2)

Το γεγονός πως και οι τρεις υποψήφιοι διάλεξαν την ίδια μέρα για να κάνουν τις προεκλογικές τους ομιλίες συνιστά μία ευκαιρία για να γίνει και μια καταμέτρηση των δυνάμεων, αν και το γεγονός πως συμπίπτει με το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 1η Αγωνιστική της Ευρωλίγκας ενδέχεται να κρατήσει αρκετούς φιλάθλους στο σπίτι.

Σε κάθε περίπτωση τον τελικό λόγο θα έχουν οι ψηφοφόροι που θα σπεύσουν στις κάλπες της Κυριακής 8ης Οκτωβρίου για να ψηφίσουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis