home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Με μεγάλη συγκέντρωση στο Άργος έκλεισε τον προεκλογικό του αγώνα ο Καμπόσος

«Η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους ενωμένους για το καλό του τόπου», τόνισε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, στέλνοντας μήνυμα νίκης για τις εκλογές
Καμπόσος Άργος προεκλογική ομιλία (6)

Από την κεντρική πλατεία του Άργους, ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, έκλεισε τον αγώνα της προεκλογικής περιόδου με μια μεγάλη συγκέντρωση. Η συμμετοχή του κόσμου ικανοποίησε και με το παραπάνω τα μέλη της παράταξης «Αλλαγή Πορείας» που έστειλαν μήνυμα νίκης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Πλήθος κόσμου κατέφτασε απ όλες τις γωνιές του Δήμου στην κεντρική πλατεία του Άργους από νωρίς το απόγευμα και υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τον Δημήτρη Καμπόσο, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα εκδηλώνοντας την συγκίνησή του για τη μεγάλη αυτή συγκέντρωση λίγες μέρες μετά την Κεντρική του ομιλία στη Δαλαμανάρα που επίσης έγινε με την παρουσία πολύ κόσμου.

Ο Δήμαρχος Καμπόσος αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν κατά τη θητεία του αλλά και σε αυτά που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο εγγύς μέλλον, εφόσον επανεκλεγεί και πάλι στον δημαρχειακό θώκο. Επίσης αναφέρθηκε στις αντίπαλες παρατάξεις τονίζοντας ότι περίμενε έστω και την τελευταία στιγμή να ακούσει το ρεαλιστικό τους πρόγραμμα αλλά ματαίως.

«Η δημοτική μας παράταξη έχει μάθει να δουλεύει σκληρά και με αποτέλεσμα! Γνωρίζουμε τι χρειάζεται ο τόπος και πως μπορούμε να το υλοποιήσουμε.  Εμπιστεύομαι την κρίση του λαού και είμαι σίγουρος πως θα εκτιμήσει όλα αυτά τα έργα που έγιναν  αλλά και τον στρατηγικό σχεδιασμό που έχουμε για τη νέα θητεία! Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου θα είμαστε οι μεγάλοι νικητές! Πρωτίστως όμως νικητής από την εκλογή μας θα είναι ο Δήμος Άργους Μυκηνών! Η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους ενωμένους για το καλό του τόπου. Θα αγνοήσουμε την τοξικότητα των τελευταίων ημερών και τις αήθεις επιθέσεις των αντιπάλων. Θα πάμε όλο μαζί μπροστά για το καλό του τόπου!» ανέφερε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος στη σύντομη ομιλία του.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis