home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σοκ στο Ναύπλιο: Ανήλικοι με οπαδικά κίνητρα ξυλοκόπησαν 15χρονο μέρα μεσημέρι

Συνελήφθησαν οι 5 ανήλικοι δράστες, καθώς και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων
συμμορία

Σοκ έχει επικρατήσει στο Ναύπλιο με το άκουσμα της είδησης πως ανήλικοι με οπαδικά κίνητρα ξυλοκόπησαν έξω από μαγαζί, το μεσημέρι της Κυριακής 1 Οκτωβρίου, έναν 15χρονο.

Σύμφωνα με αστυνομικές αρχές, πέντε ανήλικοι οπαδοί του ΠΑΟ, ένας 15χρονος και τέσσερις 16χρονοι, επιτέθηκαν σε έναν ανήλικο 15 ετών, οπαδό της ΑΕΚ.

Τον ξυλοκόπησαν μέρα μεσημέρι έξω από κατάστημα

Σύμφωνα με την iefimerida.gr, η επίθεση έγινε έξω από μαγαζί, μέρα μεσημέρι, στις 16.30 και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, άρχισαν να τον χτυπάνε με κράνος μηχανής που είχαν μαζί τους, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ο 15χρονος, οπαδός της ΑΕΚ, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Άργους, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε. Και οι πέντε ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. για το νόμο περί αθλητισμού, καθώς και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό

Η αστυνομία αναφέρει:

«Συνελήφθησαν, χθες (1.10.2023) το βράδυ, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, -5- ανήλικοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί οπαδικής βίας.

Ειδικότερα, χθες (1.10.2023) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, ανωτέρω δράστες επιτέθηκαν με κράνος μοτοσικλέτας σε ανήλικο ημεδαπό, υποστηρικτή άλλης ομάδας, ο οποίος ήταν θαμώνας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι -5- ανήλικοι ημεδαποί, ενώ για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και -5- άτομα, γονείς των ανωτέρω ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis