home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πουλάς: Να πραγματοποιηθούν άμεσα εργασίες καθαρισμού των ρεμάτων στην Σκοτεινή αλλά και σε ολόκληρη την Αργολίδα

Οι αγρότες και οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται σε δεινή θέση καθώς πρέπει να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους ενόψει της νέας καλλιεργητικής περιόδου αλλά αισθάνονται ανασφάλεια λόγω της ολιγωρίας των υπευθύνων
Πουλάς κεντρική προεκλογική ομιλία (13)

Να πραγματοποιηθούν άμεσα εργασίες καθαρισμού των ρεμάτων στην Κοινότητα Σκοτεινής αλλά και σε ολόκληρη την Αργολίδα ζητά ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στη δήλωσή του:

«Στο έλεος της κακοκαιρίας και της έντονης βροχόπτωσης βρέθηκαν οι αγρότες της Κοινότητας Σκοτεινής στις 26 Σεπτεμβρίου 2023. Το ρέμα που έχει να καθαριστεί χρόνια υπερχείλισε με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στις καλλιέργειές τους.

Οι αγρότες και οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται σε δεινή θέση καθώς πρέπει να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους ενόψει της νέας καλλιεργητικής περιόδου αλλά αισθάνονται ανασφάλεια λόγω της ολιγωρίας των υπευθύνων.

Πρέπει άμεσα να γίνουν οι εργασίες καθαρισμού των ρεμάτων, όπου χρειάζεται, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι και οι ζημιές και να μην αντιμετωπίσουμε ξανά ανάλογες καταστάσεις.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που γίνονται ολοένα και πιο συχνά λόγω της κλιματικής κρίσης επιτάσσουν εγρήγορση και επαγρύπνηση και όχι αναίτιες καθυστερήσεις και παραλείψεις από τους αρμόδιους φορείς».  

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis