home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ενημερωτική Ημερίδα για την ανάπτυξη των πληροφοριακών συστημάτων και ηλεκτρονικών υποδομών του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Η ημερίδα έχει στόχο την ενημέρωση και εξοικείωση των μελών του Επιμελητηρίου με τις καινούργιες διαδικτυακές εφαρμογές που το Επιμελητήριο προσφέρει πλέον στα μέλη του
Επιμελητήριο Αργολίδας

Το Επιμελητήριο Αργολίδας, σε συνεργασία με την εταιρεία SGA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕ, διοργανώνει την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου στις 16:00, διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Ανάπτυξη / αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων και ηλεκτρονικών υποδομών του Επιμελητηρίου Αργολίδας».

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου έργου «Ανάπτυξη / αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων και ηλεκτρονικών υποδομών του Επιμελητηρίου Αργολίδας» και έχει στόχο την ενημέρωση και εξοικείωση των μελών του Επιμελητηρίου με τις καινούργιες διαδικτυακές εφαρμογές που το Επιμελητήριο προσφέρει πλέον στα μέλη του.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν οι ακόλουθες εφαρμογές: 

  • Αναβάθμιση της ψηφιακής πύλης του Επιμελητηρίου
  • Λογισμικό για την πλήρη online ενημέρωση των επιχειρήσεων για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν για την διοικητική τους εξυπηρέτηση (π.χ. αδειοδοτήσεις κλπ.) και αφορούν την κεντρική δημόσια διοίκηση, την Περιφέρεια, τους ΟΤΑ, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς κ.α.
  • Εφαρμογή για την online αίτηση συμμετοχής σε εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει το Επιμελητήριο
  • Εφαρμογή για την online αίτηση συμμετοχής σε συνέδρια – εκδηλώσεις που διοργανώνει το Επιμελητήριο
  • Υποσύστημα ηλεκτρονικής διεκπεραίωσης όλων των συναλλαγών των επιχειρήσεων-μελών με το Επιμελητήριο 
  • Παρατηρητήριο Επιχειρηματικότητας

Εφόσον ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την εν λόγω ενημερωτική ημερίδα παρακαλούμε όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο e-mail: [email protected] μέχρι και την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023.

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 στο e-mail που έχετε δηλώσει θα σας αποσταλεί ο διαδικτυακός σύνδεσμος, προκειμένου να μπορείτε να την παρακολουθήσετε.  

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis