home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πελοπόννησος: Ετοιμάζονται τα υδατοδρόμια σε Ερμιόνη, Μονεμβασιά, Γύθειο και Παράλιο Άστρος για τη νέα καλοκαιρινή περίοδο

Το Ναύπλιο, η Νέα Κίος και η λίμνη Τάκα είναι στο τελικό στάδιο αδειοδότησής τους
υδροπλάνο

Ετοιμάζονται τα υδατοδρόμια σε Ερμιόνη, Μονεμβασιά, Γύθειο και Παράλιο Άστρος για να είναι έτοιμα τη νέα καλοκαιρινή περίοδο και να συμπεριληφθούν στο δίκτυο υδατοδρομίων της Πελοποννήσου.

Ήδη στην Πελοπόννησο, η Καλαμάτα και η Κυλλήνη έχουν λάβει τη σχετική άδεια και έχουν ξεκινήσει οι κατασκευές των υποδομών τους, ενώ το Ναύπλιο, η Νέα Κίος και η λίμνη Τάκα είναι στο τελικό στάδιο αδειοδότησής τους.

Η Hellenic Seaplanes έχει σχεδιάσει την επιχειρησιακή λειτουργία σε επιπλέον δώδεκα προορισμούς (υδατοδρόμια και υδάτινα πεδία) στην Πελοπόννησο μεταξύ των οποίων είναι το Κατάκολο, η Πύλος, η Ελαφόνησος, το Ξυλόκαστρο, η Λίμνη Καϊάφα, το Αίγιο, η Επίδαυρος και η Κόρινθος.

Σύμφωνα με το traveldailynews.gr, οι παραπάνω προορισμοί θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο δίκτυο Πελοποννήσου καθώς μαζί με το υδατοδρόμιο της Πάτρας που είναι έτοιμο για λειτουργία θα εξυπηρετήσουν πτήσεις προς Ιόνιο, Κρήτη, Αττική, Νότιο Αιγαίο αλλά και Στερεά Ελλάδα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis