home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πάνω από 25.000 ευρώ η λεία των 6 διαρρηκτών που ρήμαζαν σπίτια σε Ναύπλιο και Λυγουριό

Συνελήφθησαν οι τρεις και προφυλακίστηκαν οι δύο – Η Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας συγχαίρει τους συνάδελφους του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου
Διάρρηξη διαρρήκτης σπίτι

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους, του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου για τον επαγγελματισμό και την μεθοδική έρευνα που είχαν ως αποτέλεσμα:

Α) Να εξιχνιαστούν 9 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών στο Ναύπλιο και το Λυγουριό. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν την 8.9.2023, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 3 ημεδαποί, ηλικίας 20, 19 και 31 ετών, ενώ κατηγορούνται ακόμη 3 ημεδαποί, ηλικίας 19 και 18 ετών, καθώς και ανήλικος ημεδαπός.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα και χρυσαφικά, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των 25.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους. Τέλος, στην κατοχή τους, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κινητά τηλέφωνα, διαρρηκτικά εργαλεία, ενδύματα που φορούσαν κατά τη διάπραξη των κλοπών, το χρηματικό ποσό των 2.256 ευρώ, διάφορα κοσμήματα και 3  οχήματα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου και δύο εξ αυτών κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Β) Τη σύλληψη στης 28/09/2023 σε περιοχή της Νέας Επιδαύρου, ενός 48χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Λιβάνου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν σωρεία ενταλμάτων σύλληψης για διακίνηση μεταναστών.

Όπως αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας: «Για ακόμη μια φορά, ο επαγγελματισμός και η αποτελεσματικότητα των συναδέλφων μας καταφέρνουν να εδραιώσουν το αίσθημα ασφάλειας και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στο έργο που παράγει το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis