home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες έως και την Κυριακή

Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ
Βροχή

Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ. Σύμφωνα με αυτό, για σήμερα, Πέμπτη, προβλέπονται βροχές και καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι στη Μαγνησία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα και τη Βοιωτία.

Από το απόγευμα και μετά τα φαινόμενα που προκαλεί η κακοκαιρία Elias θα εξασθενήσουν.

Ο καιρός της Παρασκευής

Στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νότια πελάγη και την Κρήτη σποραδικές καταιγίδες. 

Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος καιρός με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν κυρίως στα ηπειρωτικά, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς και κατά τόπους τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός του Σαββάτου

Στα δυτικά και τα νότια προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν κυρίως στα ηπειρωτικά, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο 3 με 4 και στο Αιγαίο 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Με νεφώσεις ο καιρός της Κυριακής

Στα νότια προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα κεντρικά και νότια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis