home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γ. Μαλτέζος: Πόση τεχνογνωσία χρειάζεται για ένα ρελέ ασφαλείας στον ηλεκτρικό πίνακα του σχολείου;

Επανέρχεται στο θέμα των σχολείων του Δήμου Άργους – Μυκηνών ο επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία»
Γιάννης Μαλτέζος Πρωτοβουλία

Επανέρχεται στο θέμα των σχολείων του Δήμου Άργους – Μυκηνών ο Γιάννης Μαλτέζος, απαντώντας στα όσα είχε επισημάνει η παράταξη «Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος» για το εν λόγω ζήτημα.

Όπως σημειώνει σε νέα ανακοίνωσή της η παράταξη «Πρωτοβουλία»:

«Μετά το δελτίο τύπου που εκδώσαμε μετά τη συνάντηση μας με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Άργους, όπου ενημερωθήκαμε και από άλλον ένα σύλλογο Γονέων σχολείου του Δήμου Άργους Μυκηνών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία μας, ο απερχόμενος Δήμαρχος μας επετίμησε εκτιμώντας ότι δεν έχουμε την τεχνογνωσία να διοικήσουμε το Δήμο!

Πόση άραγε τεχνογνωσία χρειάζεται για να βάλεις ένα ρελέ ασφαλείας στον ηλεκτρικό πίνακα του σχολείου για να μην κινδυνεύουν τα παιδιά μας από ηλεκτροπληξία; Πόση μελέτη χρειάζεται για να κάνεις μία πολεοδομική τακτοποίηση ενός δημοσίου κτιρίου και τι φακέλους και έγγραφα πρέπει να βρεις για να υλοποιήσεις μία τέτοια διαδικασία; Πόση έρευνα είχαν κάνει “η ομάδα των έμπειρων στατικών μηχανικών του δήμου” που δεν αντιλήφθηκε τους σοβάδες και τα τούβλα που έπεσαν από την οροφή της αίθουσας του 2ου Δημοτικού το Μάιο; 

Και φτάσαμε στην προχθεσινή καταιγίδα όπου από κεραυνούς καταστράφηκε η ηλεκτρική εγκατάσταση και ο μετασχηματιστής του ΕΠΑΛ και του Γ’ Λυκείου και αντί να μεριμνήσει ο Δήμος να βάλει μία γεννήτρια μέχρις ότου διορθωθεί η βλάβη σε ένα μήνα ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ! Γιατί είναι ανίκανος ο Δήμαρχος να ανταπεξέλθει σε ένα απλό πρόβλημα που αφορά δύο μεγάλα Λύκεια του Δήμου μας. 

Πόσα χρήματα άλλωστε απαιτούνται (όταν ξοδεύονται χιλιάδες ευρώ για ασήμαντα άλλα είδους πράγματα) για να εγκαταστήσει αλεξικέραυνα τουλάχιστον στα σχολικά κτίρια, προκειμένου να τα προστατεύσει από τους κεραυνούς?

Λυπάμαι Δήμαρχε, τέτοια τεχνογνωσία σαν τη δική σου ούτε έχω ούτε θα ήθελα ποτέ να αποκτήσω!

Υ.Γ. Πάει στοίχημα ότι θα σπεύσει να βάλει σε μία ημέρα γεννήτρια; Όπως έχω τονίσει πολλές φορές δε θέλει πολλά χρήματα, ενδιαφέρον και ικανότητα ιεράρχησης των αναγκών χρειάζεται».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis