home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ακραία ένταση στη δίκη Ορφανού κατά Κωστούρου – Παραμένει η προσωρινή διαταγή

Τι λένε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός και ο συνήγορος του δημάρχου Αλέξης Κούγιας – Αναμένεται η έκδοση της απόφασης
Δικαστήρια Ναυπλίου

Μέσα σε κλίμα ακραίας έντασης έγινε σήμερα στο Ναύπλιο, το δικαστήριο για τα απορρίμματα που πετούσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων στην εξοχική κατοικία του πολιτικού του αντιπάλου Δημήτρη Ορφανού. Παρά το γεγονός πως ο Δημήτρης Κωστούρος δεν έδωσε το παρών στη δίκη αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, υπήρξαν λεκτικές αντιπαραθέσεις τόσο στη δικαστική αίθουσα, όσο και στους διαδρόμους, ανάμεσα σε παρευρισκόμενους που υποστήριζαν είτε τη μία είτε την άλλη πλευρά.

Η δίκη διακόπηκε προσωρινά έπειτα από λογομαχία Ορφανού και Κούγια. Λόγω παρεμβάσεων από το ακροατήριο, ο πρόεδρος του δικαστηρίου διέταξε την εκκένωση της αίθουσας, ώστε να μπορέσει η διαδικασία να συνεχιστεί ομαλά.

Ο συνήγορος του δημάρχου Ναυπλιέων κος Κούγιας δεν αμφισβήτησε την καταγεγραμμένη από κάμερες πράξη πως ο κος Κωστούρος πετούσε σκουπίδια στο σπίτι του πολιτικού του αντιπάλου, λέγοντας πως αυτό γινόταν ως αντίδραση για τη συμπεριφορά του κου Ορφανού.

Η απόφαση του Πρωτοδικείου πρόκειται να ληφθεί και να γνωστοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Έως τότε ισχύει η προσωρινή διαταγή που απαγορεύει στον κο Κωστούρο να πλησιάζει την εν λόγω οικία του Δημήτρη Ορφανού σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» Δημήτρης Ορφανός στην εκπομπή Tlive.

Την άποψή του για το περιστατικό εξέφρασε και ο δικηγόρος της πλευράς Κωστούρου Αλέξης Κούγιας. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis