home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δημήτρης Πτωχός: Θα έρθουν καλοπληρωμένες δουλειές από την ορθή τουριστική ανάπτυξη στο Λουτράκι

Περιοδεία του Δημήτρη Πτωχού στο Λουτράκι, την Περαχώρα και τους Αγίους Θεοδώρους
Πτωχός Περιοδεία στο Λουτράκι 7

Την Περαχώρα, το Λουτράκι και τους Άγιους Θεοδώρους επισκέφτηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός. «Θέλουμε να εντάξουμε τις τουριστικές υπηρεσίες κάτω από μία ενιαία ομπρέλα η οποία θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε τη φωνή όλων μας, ώστε το σύνολο της Πελοποννήσου να προβάλλεται με πιο ενοποιημένο τρόπο» δήλωσε από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου, ο κ. Πτωχός, ενώ τόνισε ότι «θα έρθουν καλοπληρωμένες δουλειές από την ορθή τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή του Λουτρακίου».

Ο επικεφαλής της παράταξης «η Πελοπόννησος Μπροστά» παρέστη το πρωί στη δοξολογία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών και αργότερα επισκέφτηκε το Λαογραφικό Μουσείο της περιοχής τονίζοντας την ανάγκη για να αναδείξουμε το πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, από τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία έως τα παλαιότερα και πιο σύγχρονα μουσεία και τους άλλους πολιτιστικούς χώρους.

Στην συνέχεια, στο Λουτράκι συνομίλησε με τους πολίτες και αργότερα επισκέφτηκε τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου όπου έδωσε έμφαση στην ενίσχυση των τοπικών πρωτοβουλιών μέσα από την ένταξή τους σε μια συνολική προσπάθεια αναβάθμισης της εικόνας της Πελοποννήσου ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί δίπλα σε αυτές τις πρωτοβουλίες.

Όπως ανέφερε ο ίδιος: «Θέλουμε να εντάξουμε όλες τις τουριστικές υπηρεσίες κάτω από μία ενιαία ομπρέλα η οποία θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε τη φωνή όλων μας, ώστε το σύνολο της Πελοποννήσου να προβάλλεται με πιο ενοποιημένο τρόπο. Είμαστε αποφασισμένοι και έχουμε το σχέδιο να στηρίξουμε οποιαδήποτε προσπάθεια στον τομέα του τουρισμού».

Τέλος επισκέφτηκε την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Εκεί είχε συναντήσεις με πολίτες και εκπροσώπους των τοπικών φορέων, ενώ βρέθηκε και στο ΚΑΠΗ της περιοχής. Εκεί είχε την δυνατότητα να αναφερθεί σε έναν από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος του την  κοινωνική αλληλεγγύη και ειδικότερα  στο πρόγραμμα «Μένω στο σπίτι μου», που αφορά την κατ΄οίκον φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων με στόχο της στήριξη της λειτουργικότητας του και της φροντίδας τους στο χώρο τους.

Κατά την διάρκεια της σημερινής περιοδείας ο Δημήτρης Πτωχός είχε στο πλευρό του τον Υφυπουργό Πολιτισμού Χρίστο Δήμα, τη Βουλευτή Κορινθίας  Μαριλένα Σούκουλη, το Βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο, το Βουλευτή Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδη, το Βουλευτή του Νότιου Τομέα Αθηνών Γιάννη Καλλιάνο και τη Βουλευτή του Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα. 

Πτωχός Περιοδεία στο Λουτράκι

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis