home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ερμιονίδα: Παίρνουν τα μέτρα τους για την κακοκαιρία Elias

Έκτακτη Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου στο Δημαρχείο Ερμιονίδας για την επερχόμενη κακοκαιρία
Σύσκεψη Ερμιονίδα Πολιτική Προστασία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλου έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Ερμιονίδας, η οποία έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Ερμιονίδας με θέμα την επικείμενη κακοκαιρία με την κωδική ονομασία «Elias» που αναμένεται να πλήξει αρκετές περιοχές σε όλη την Ελλάδα και ενδέχεται να πλήξει και την περιοχή της Ερμιονίδας.

Στη Σύσκεψη παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας, , ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερμιονίδας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, οι Διοικητές των Λιμενικών Τμημάτων Πορτοχελίου και Ερμιόνης, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου, Εκπρόσωπος του Κ.Ε.ΜΧ. Ναυπλίου, Εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας και Εκπρόσωπος της ΔΕΔΔΗΕ.

Στη Σύσκεψη του Σ.Τ.Ο. συζητήθηκαν η πρόληψη και η ετοιμότητα και οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς και ο σχεδιασμός για την αποφυγή ή και την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή μας.

Καλούνται όλοι οι πολίτες του Δήμου Ερμιονίδας, ανάλογα με την ένταση των καιρικών φαινομένων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να λάβουν όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Ο Δήμος Ερμιονίδας με έμφαση στην προστασία και την πρόληψη θα ενημερώνει εάν απαιτηθεί με σχετικές ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση ανάγκης καλούμε το 112.

Άλλα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης:

  • Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας: 2754021210
  • Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ερμιονίδας: 2754022199

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis