home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑυτοδιοίκησηΜεσσηνία

Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου: Κίνδυνος πλημμύρας στο δρόμο Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι

Κατεπείγουσα επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου Θανάση Πετράκου και του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιάννη Μιχαλόπουλου στον κ. Πρόεδρο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και επικεφαλής των παρατάξεων του ΠεΣυΠ

Κατεπείγουσα επιστολή στέλνουν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θανάσης Πετράκος και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Μιχαλόπουλος στον κ. Πρόεδρο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και επικεφαλής των παρατάξεων του ΠεΣυΠ και στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, σχετικά με τον κίνδυνο πλημμύρας στον δρόμο ΦιλιατράΓαργαλιάνοι.

Οι εκπρόσωποι του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, κατά την επίσκεψη της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου ενημέρωσαν ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πλημμυρίσουν τα χωράφια, τα σπίτια, τα θερμοκήπια και γενικότερα όλη η περιοχή που είναι κατάντι του δρόμου Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι, που κατασκευάζεται τώρα.

Η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου ζητά την άμεση επίσκεψη κλιμακίου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, με την παρουσία και όλων των παρατάξεων του ΠεΣυΠ και συζήτηση του προβλήματος με την ανάδοχο εταιρεία, ώστε άμεσα να υπάρξει λύση.

Όπως αναφέρει η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου:

«Κατά την επίσκεψή μας στους Γαργαλιάνους, στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητας της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου, συναντηθήκαμε με τους πολίτες της περιοχής και εκπροσώπους του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων.

Οι εκπρόσωποι του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πλημμυρίσουν τα χωράφια, τα σπίτια, τα θερμοκήπια και γενικότερα όλη η περιοχή που είναι κατάντι του δρόμου Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι, που κατασκευάζεται τώρα.

Τις καταγγελίες τους αυτές τις διαπιστώσαμε με επιτόπια αυτοψία. Η αιτία είναι ότι κατασκευάζεται ο δρόμος χωρίς πρόβλεψη διευθέτησης των υδάτων.

Επειδή το πρόβλημα είναι σοβαρό και υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν περιουσίες, αλλά και να κινδυνεύσουν άνθρωποι και ζώα, πρέπει να υπάρχει άμεση επίλυση του προβλήματος αυτού πριν πέσει η άσφαλτος.

Ζητάμε την άμεση επίσκεψη κλιμακίου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, με την παρουσία και όλων των παρατάξεων του ΠεΣυΠ και συζήτηση του προβλήματος με την ανάδοχο εταιρεία, ώστε άμεσα να υπάρξει λύση».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button