home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πάτρα: Η διαδρομή θανάτου της μοιραίας Jaguar που κόστισε τη ζωή σε δύο ενήλικες και ένα τρίχρονο

Θρήνος για το τροχαίο-σοκ: Νεκρός ο παππούς και το 3χρονο εγγόνι του – Θύμα και μια 53χρονη που κάηκε ζωντανή
Τροχαίο Πάτρα

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από την τραγωδία που συνέβη στη Νέα Εθνική οδό Πατρών – Αθηνών, το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου. Τρεις άνθρωποι νεκροί και ανάμεσα τους και ένα τρίχρονο παιδάκι, σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε ο παππούς του.

Σε σοβαρή κατάσταση είναι και η σύζυγός του οδηγού του σπορ αυτοκινήτου και γιαγιά του τρίχρονου, που δίνει μάχη στο νοσοκομείο για να κρατηθεί στη ζωή.

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 23:00 της Κυριακής, όταν η κάμπριο Jaguar που οδηγούσε ο 66χρονος ξέφυγε από την πορεία της κάτω από συνθήκες που διερευνώνται και αφού συγκρούστηκε με κολώνα, καβάλησε το διαχωριστικό έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα που ήταν έτοιμο να ξεκινήσει. Το σταθμευμένο όχημα πήρε φωτιά.

Νεκροί από την τρομερή σύγκρουση είναι ο 66χρονος οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου και το τρίχρονο εγγονάκι του. Την τελευταία της πνοή άφησε και η οδηγός του σταθμευμένου οχήματος. Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται και η σύζυγος του οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι τραυματίες, ανάμεσά τους και το μικρό παιδί, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και Καραμανδάνειο. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών στα τραύματά τους, υπέκυψαν το τρίχρονο αγοράκι, ο 66χρονος παππούς του και σήμερα το πρωί η 53χρονη οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η σύζυγος του νεκρού άνδρα και γιαγιά του παιδιού.

Τι λέει η Αστυνομία

Η ανακοίνωσή της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών:

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών.

Ειδικότερα, ένας 66χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο, με συνεπιβάτες μια ημεδαπή γυναίκα και ένα ανήλικο αγόρι, ηλικίας τριών ετών, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούσθηκε με δυο αυτοκίνητα, που οδηγούσαν δύο ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 53 και 51 ετών αντίστοιχα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν οι θανάσιμοι τραυματισμοί του 66χρονου άνδρα, της 53χρονης και του τρίχρονου αγοριού.

Από την σύγκρουση επίσης προκλήθηκε ο σοβαρός τραυματισμός της συνεπιβάτιδας του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 66χρονος, η οποία μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών, για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis