home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έκλεισε η Εθνική Πατρών-Κορίνθου λόγω λασποροών και κατολίσθησης στο Αίγιο

Ο δρόμος έκλεισε λόγω της κακοκαιρίας Elias και άνοιξε έπειτα στο ένα ρεύμα – Φερτά υλικά στο οδόστρωμα – Προβλήματα στην Αχαΐα λόγω της βροχόπτωσης
Ολυμπία Οδός

Προβλήματα σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Αθηνών, στο ύψος της Αιγιάλειας, προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στην Αχαΐα κατά την επέλαση της κακοκαιρίας Elias.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», έχει διακοπεί, λόγω λασποροών, η κυκλοφορία των οχημάτων από τα διόδια του Ελαιώνα, έως τον κόμβο Καλαβρύτων, στο ρεύμα κίνησης προς Αθήνα.

Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν μηχανήματα, προκειμένου να επιλύσουν το πρόβλημα, ενώ, σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», όσα οχήματα βρίσκονταν στην περιοχή πέρασαν από το σημείο των λασποροών, αφού πρώτα μηχανήματα καθάρισαν μία από τις λωρίδες κυκλοφορίας.

Από την κατολίσθηση που προκλήθηκε στο Αίγιο έκλεισε εκτός από κομμάτι της παλαιάς και κομμάτι της νέας Εθνικής Οδού, που άνοιξε στις 18:45.

Το συμβάν κατολίσθησης έγινε ειδικότερα στο 162ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πάτρας – Αθήνας, στο ύψος του Αιγίου. Αυτή την ώρα βρίσκονται συνεργεία στο σημείο και επιχειρούν να ανοίξουν το δρόμο.

Πλήττεται η Αχαΐα

Στο Αίγιο και τα χωριά Λαμπίρι και Κάτω Κλειτορία, ειδικότερα, η χαλαζόπτωση ήταν σφοδρή.

Μία από τις περιοχές που πλήττεται από την κακοκαιρία Elias είναι αυτή της Αχαΐας όπου πέφτει δυνατό χαλάζι και βροχή στην Κλειτορία.

Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε καταστροφές σε ελαιοκαλλιέργειες της ανατολικής Αιγιάλειας, με τους παραγωγούς να βλέπουν τους καρπούς πεσμένους στο έδαφος.

Από το έντονο χαλάζι, έχουν προκληθεί ζημιές σε σπίτια, αυτοκίνητα και καλλιέργειες.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis