home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τρεις Ιδέες Δώρου για Τρεις Εκλεκτές Περιπτώσεις!

Τριαντάφυλλο

Γιατί κάθε φορά που καλούμαστε να επιλέξουμε ένα δώρο για μια συγκεκριμένη περίσταση, οι ιδέες μας εγκαταλείπουν και το μυαλό μας αδειάζει; Είναι μόνο η ενδεχόμενη αδυναμία ανταπόκρισης στις προτιμήσεις του παραλήπτη ή και κάτι ακόμη; Κάτι όπως ο φόβος ότι η επιλογή μας είναι “αταίριαστη” για το δεδομένο κοινωνικό πλαίσιο και τις απαιτήσεις του;
Πράγματι, αυτός είναι ένας φόβος που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την κρίση μας, και συνδέεται κατά κύριο λόγο με το κοστολογικό εύρος του αντικειμένου, πολύ περισσότερο από την ίδια τη φύση του.
Ας δούμε μερικά παραδείγματα για να κάνουμε τον προβληματισμό μας πιο εύκολα αντιληπτό. Πώς θα σου φαινόταν αν στο γάμο σου, κάποιος σου έφερνε δώρο έναν βιβλίο; Ενδεχομένως κάπως μίζερο, σωστά; Και πώς θα σου φαινόταν αν στην ορκωμοσία σου (ή του παιδιού σου) οι φίλοι έφερναν ένα πλυντήριο πιάτων; Μάλλον 

Κάπως υπερβολικό!

Βλέπουμε λοιπόν, ότι ανάλογα με την κοινωνική συνθήκη που δημιουργεί την ανάγκη αγοράς ενός δώρου, προκύπτει άτυπα μια κατάταξη σε κατηγορίες. Στη συνέχεια λοιπόν, θα βρεις τρεις ιδέες δώρων, για τρεις μοναδικές περιστάσεις! 

Το αναγνωριστικό

Ξεκινάμε λοιπόν, με το δώρο “πασπαρτού”. Όπως δηλώνει και το όνομά του, ταιριάζει με όλα!  Είναι αυτό που αποδεικνύει τους καλούς σου τρόπους και τις ευγενείς σου προθέσεις, σε συνοδεύει κατά κύριο λόγο στις πρώτες σου επισκέψεις σε ένα νέο σπίτι, συμπληρώνει μια απολογία, επιλέγεται όταν δε γνωρίζεις τον παραλήπτη σχεδόν καθόλου ώστε να επιλέξεις οτιδήποτε άλλο, αναπληρώνει το χρόνο καθυστέρησης μέχρι την παράδοση του κύριου δώρου, και πολλές ακόμη αντίστοιχες περιπτώσεις
Και το καλύτερο από όλα; Δεν πάει ποτέ, μα ποτέ χαμένο.
Φυσικά αναφερόμαστε σε μια λιχουδιά ζαχαροπλαστικής. 

Κι αν ο χρόνος σου είναι τόσο περιορισμένος που η επίσκεψη σε ένα φυσικό κατάστημα μοιάζει αδύνατη (αν και δίνει το πλεονέκτημα της δοκιμής), μπορείς να πλοηγηθείς στις ιστοσελίδες που σου δίνουν τη δυνατότητα, όπως το online ζαχαροπλαστείο Lateau.

Οι καθημερινές επιβραβεύσεις

Στη δεύτερη κατηγορία, συγκεντρώνονται όλες οι αιτίες και αφορμές που δικαιολογούν την αγορά ενός δώρου, όπως ονομαστική εορτή, γενέθλια, επέτειος, και προσωπικές επιτυχίες, δηλαδή πτυχίο (ακαδημαϊκό, ξένης γλώσσας, μουσικό),  νέα δουλειά ή προαγωγή. Το κόστος χωρίς να αγγίζει κάποιο απαιτητικό ποσό, κινείται σε ένα μεγάλο εύρος, ανάλογα μεν επιθυμία αλλά και την ευχέρειά μας.
Οι διαθέσιμες επιλογές; Αρώματα, καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης από πολυκαταστήματα και το doroset.gr, είδη χόμπι (βιβλία, CD/βινύλια, είδη χειροτεχνίας), αθλητικός εξοπλισμός, gadget, κοσμήματα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, φυτά ή άλλα διακοσμητικά εσωτερικού χώρου, και γενικά ό,τι χωράει ο νους σου που να μην αντιστοιχεί σε καμία από τις άλλες δύο περιπτώσεις!  

New Level Unlocked

Και τέλος, περνάμε στις περιπτώσεις, τις πιο μοναδικές και ανεπανάληπτες, με μεγαλύτερη βαρύτητα, που φέρνουν και την αντίστοιχη αύξηση του εύρους τιμών.
Αν και, και στην προκειμένη, το πλαίσιο της σχέσης και ο βαθμός οικειότητας αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες. Από την άλλη μεριά, έχουμε κάποια γεγονότα, αισθητά λιγότερα, και με αυξημένη βαρύτητα. Αυτά είναι ο γάμος, η γέννηση ενός παιδιού και η βάπτισή του.
Αν ο συγγενής, ή φίλος σου, ετοιμάζεται να παντρευτεί, αγόρασε νέο σπίτι, μετακόμισε και πάλι στην Ελλάδα μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, τότε μοναδικά έπιπλα από μάρμαρο στο homeandobjects.com και γενικότερα έπιπλα με διαχρονική αξία και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, αλλά και διακοσμητικά υψηλής αισθητικής, όπως έργα τέχνης, θα βρεθούν στο επίκεντρο της αναζήτησής σου!

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis