home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Εγκαίνια για το εκλογικό κέντρο του Μάκαρη – «Τα παιδιά είναι το μέλλον και σε αυτά στηριζόμαστε»

Πανηγυρική ατμόσφαιρα από τους φίλους της παράταξης «Νέα Εποχή» – Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης κινήθηκε ανάμεσα στον κόσμο χειροκροτούμενος, ενώ φάνηκε συγκινημένος
Μάκαρης εγκαίνια εκλογικού κέντρου (3)

«Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και σε αυτά στηριζόμαστε». Με αυτή τη φράση ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Μάκαρης θέλησε να δώσει έναν συμβολικό χαρακτήρα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή» το βράδυ του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου, ζητώντας από τους εκατοντάδες συγκεντρωμένους να τα ανεβάσουν στην εξέδρα.

Η εξέδρα είχε στηθεί απέναντι από το εκλογικό κέντρο στη Σιδηράς Μεραρχίας, στο Ναύπλιο, με φόντο το Παλαμήδι και το φεγγάρι.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με προβολή βίντεο από δράσεις του Κ. Μάκαρη, δωρεές του και παρεμβάσεις στο δήμο. Ο κόσμος κρατούσε σημαίες και υπήρχε παλμός, δημιουργώντας μία πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Μάκαρης εγκαίνια εκλογικού κέντρου 5
Μάκαρης εγκαίνια εκλογικού κέντρου (2)

Στόχος του Κώστα Μάκαρη είναι η δεύτερη Κυριακή των εκλογών: «Δεύτερη Κυριακή και χάνεις», είπε απευθυνόμενος στον Δημήτρη Κωστούρο.

Ο Μάκαρης κινήθηκε ανάμεσα στον κόσμο χειροκροτούμενος, ενώ φάνηκε συγκινημένος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων έκανε αναφορές στον Κωστούρο λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Τελειώνει το καθεστώς Κωστούρου, θέλουμε να επαναφέρουμε την αρχοντιά και την μεγαλοπρέπεια στον τόπο μας». Επίσης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού το οποίο είναι αναρτημένο στο nafplioneaepoxi.gr.

Μάκαρης εγκαίνια εκλογικού κέντρου (1)
Μάκαρης εγκαίνια Νέα Εποχή

Τέλος ο Κώστας Μάκαρης ζήτησε από τον κόσμο να ανεβάσουν τα παιδιά στην εξέδρα λέγοντας: «Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και σε αυτά στηριζόμαστε».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων κλείνοντας την εκδήλωση, παρουσίασε τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis