home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δ. Καμπόσος: «Πρέπει να συνεχίσουμε, με έργα με όραμα, με πρόγραμμα»

Αισιοδοξία για την έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Αλλαγή Πορείας»
Καμπόσος

Δυναμικό παρών έδωσαν οι πολίτες στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου χθες Παρασκευή, με τον επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή Πορείας» να στέλνει μήνυμα νίκης λίγες μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Πολίτες όλων των ηλικιών που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία του Αγίου Πέτρου, στο Άργος, συνομίλησαν με τον Δημήτρη Καμπόσο και φωτογραφήθηκαν ενώ διανεμήθηκε στους παρευρισκόμενους και έντυπο με τους 345 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Αλλαγή Πορείας.

Ο Δήμαρχος Καμπόσος συγκινημένος στην ολιγόλεπτη ομιλία του δήλωσε:

«Εγώ και οι συνεργάτες μου, μαζί, υλοποιήσαμε σπουδαία έργα! Αυτές οι εκλογές είναι εκλογές ευθύνης! Δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ! Πρέπει να συνεχίσουμε, με έργα με όραμα, με πρόγραμμα! Κάποιοι θέλουν αλλά έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν! Είναι δοκιμασμένοι στην τοπική  αυτοδιοίκηση! Πάμε μπροστά όλοι μαζί, χωρίς λόγια! Για εμάς μιλούν τα έργα μας!»

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος προανήγγειλε την κεντρική του ομιλία η οποία θα γίνει την Τετάρτη 27/9 και ώρα 18:30 στην Δαλαμανάρα στο Pantazis Royal.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis