home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Χωρίς οικοδομική άδεια το 6ο Δημοτικό Σχολείο – Μάταια ψάχνουν για λύση οι γονείς

Για αδιαφορία καταγγέλλει τον Δήμο Άργους – Μυκηνών ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων – Τι ζητά απ’ όλους τους υποψήφιους δημάρχους
6ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

Η έλλειψη οικοδομικής άδειας που δεν επιτρέπει παρεμβάσεις για τη βελτίωση του 6ου Δημοτικού σχολείου στο Άργος, συνεχίζει να απασχολεί τους γονείς, καθώς στο χρόνιο αυτό πρόβλημα δεν έχει δοθεί ακόμα λύση. Και δεν είναι το μόνο.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Άργους απευθυνόμενος προς όλους τους υποψήφιους δημάρχους σημειώνει:

«Αφού ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους του Δήμου Άργους Μυκηνών θα θέλαμε να περάσουμε στην παρακάτω καταγγελία. Την οποία έχουμε γνωστοποιήσει πολλές φορές εις μάτην.

Το 6ο Δημοτικό Σχολείο δεν έχει οικοδομική άδεια και πάρα τις συνεχείς ενημερώσεις προς τον Δήμο Άργους- Μυκηνών λύση δεν έχει δοθεί το μόνο που εισπράξαμε ήταν αδιαφορία.

Το σχολείο μας στερείται και σε άλλα θέματα ασφάλειας όπως για παράδειγμα δεν έχει ρελέ ασφάλειας στον πίνακα διότι δεν γίνεται έλεγχος και συντήρηση από τους αρμόδιους.

Για αυτό το λόγο καλούμε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους να μας ενημερώσουν και να δεσμευτούν σε ποιες ενέργειες θα προβούν σε περίπτωση εκλογής τους.

Δεν μπορούμε άλλο να παίζουμε με την ασφάλεια των παιδιών μας, δεν ανεχόμαστε άλλο να μην μπορούμε να μπούμε σε πρόγραμμα για την βελτίωση του σχολείου μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis