home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ετεροτοπίες …ή ψάχνω ένα χώρο να χωρέσω

Το θεατρικό πείραμα της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου στο παλιό εργοστάσιο ΡΕΑ, γέμισε με πολύ κόσμο, «διψασμένο» για να συναντηθεί με το «έτερο»
olympus digital camera

«Η ευγνωμοσύνη είναι ένα ωραίο συναίσθημα. Πόσο μάλλον όταν  βρίσκει «χώρο» μέσα σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Αναπτύσσεται και πολλαπλασιάζεται.

Και αυτό το θεατρικό πείραμα της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου στο παλιό εργοστάσιο ΡΕΑ, γέμισε με πολύ, πολύ κόσμο, «διψασμένο» για να συναντηθεί με το «έτερο», το διαφορετικό, το ανοίκειο και την ίδια στιγμή διαχρονικό και απολύτως προσωπικό – δηλαδή με την οντολογική ανάγκη του ανθρώπου να υπάρξει Ποιητικά, έντεχνα και Ωραία.

Όπως αναφέρει η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου:

«Ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που μας στηρίζουν, μας πιστεύουν, μας ακολουθούν και που πλέον δεν είναι μια μικρή ομάδα – αλλά πλήθος.  Η θεατρική ομάδα της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου και εγώ προσωπικά, νιώσαμε πιο δυνατοί και γεμάτοι ελπίδα, ώστε να  συνεχίσουμε σταθερά την έρευνα και το ταξίδι μας, στο Θέατρο και την Κοινωνία του τόπου που ζούμε και αγαπάμε.» Αιμιλία Βάλβη Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δ.Σ. της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου και από όλους μας, στους Χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει …..το αδύνατον !!!!

Πύλη Πολιτισμού ΡΕΑ (6)

Ιδιαίτερα θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στον Κύριο Αντωνόπουλο Σπύρο, Πρόεδρο της ΈΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ «ΡΕΑ» γιατί από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε το όραμά μας και μας παραχώρησαν, ένα πεντάμηνο περίπου πριν την παράσταση, τον χώρο του παλαιού εργοστασίου «ΡΕΑ» για τις πρόβες μας, που οδήγησαν στις τρεις παραστάσεις μας. Και όλες τις επιχειρήσεις που μας συντρόφεψαν με την στήριξή τους».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis