home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το anagnostis.org στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης στην Πελοπόννησο με πάνω από 2 εκατ. προβολές το μήνα

Πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες ενημερώθηκαν τις τελευταίες 50 ημέρες από το anagnostis.org – 817.000 επισκέπτες ενημερώθηκαν μόνο τον Αύγουστο
Στατιστικά

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προεκλογική περίοδος εν όψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, σε 18 ημέρες από σήμερα. Οι υποψήφιοι μοχθούν να αποκτήσουν αναγνωρισιμότητα και οι παρατάξεις να επικοινωνήσουν τις θέσεις τους με τους ψηφοφόρους, όμως μεγάλο μέρος ακόμα παραμένουν αναποφάσιστοι και δεν ξέρουν ακόμα ποιον να επιλέξουν όταν θα βρεθούν (αν βρεθούν) μπροστά στην κάλπη.

Από την πλευρά μας, απολαμβάνοντας την εντυπωσιακή αποδοχή του αναγνωστικού κοινού με πάνω από 3,5 εκατομμύρια προβολές σελίδων τις τελευταίες 50 ημέρες, συνεχίζουμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου ενημέρωση για τα τεκταινόμενα σε Αργολίδα και Πελοπόννησο με το έμπειρο και άριστα καταρτισμένο δημοσιογραφικό μας επιτελείο. Το ίδιο χρονικό διάστημα πάνω από 1 εκατομμύριο επισκέπτες περιηγήθηκαν στις σελίδες και τα άρθρα μας.

Μόνο τον Αύγουστο, 817.000 χρήστες (επισκέπτες) επέλεξαν να ενημερωθούν από το anagnostis.org, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία όπως αυτά καταγράφονται από το Google Analytics. Μέσα στον προηγούμενο μήνα καταγράψαμε 2,3 εκατομμύρια προβολές, αριθμοί που μας διατηρούν σταθερά μέσα στα κορυφαία σε επισκεψιμότητα Portals της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που σύμφωνα με την απογραφή του 2021 αριθμεί πληθυσμό 539.535 κατοίκων, εκ των οποίων οι 93.282 στο νομό Αργολίδας.

Στατιστικά Αυγούστου

Ευχαριστούμε το αναγνωστικό κοινό για την εμπιστοσύνη του και διαβεβαιώνουμε πως θα συνεχίσουμε να παρέχουμε έγκαιρη, έγκυρη και αμερόληπτη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στην Αργολίδα και ευρύτερα στην Πελοπόννησο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis