home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Σάλος με καταγγελίες για πιέσεις και εκφοβισμούς πριν τις δημοτικές εκλογές

Απλοί δημότες και επαγγελματίες καταγγέλλουν πως πιέζονται για να ψηφίσουν συγκεκριμένη δημοτική παράταξη – Τι αναφέρει η «Νέα Εποχή» για το θέμα
Ναύπλιο παλιά πόλη (3)

Τον τελευταίο καιρό φουντώνουν ολοένα και περισσότερα οι καταγγελίες ιδιωτών αλλά και επαγγελματιών στο Ναύπλιο και την ευρύτερη περιοχή για την άσκηση πιέσεων σε βάρος τους σε σχέση με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται μέσα από δημοσιεύσεις στα social media αλλά και από τα όσα ακούγονται σε συζητήσεις μεταξύ δημοτών του δήμου Ναυπλιέων, υπάρχουν πολίτες οι οποίοι υφίστανται εκφοβισμό προκειμένου να ψηφίσουν συγκεκριμένη δημοτική παράταξη.

Για το θέμα που προκαλεί σάλο, τοποθετείται και ο συνδυασμός «Νέα Εποχή», εκφράζοντας την πρόθεση να δημοσιοποιήσει τις σχετικές καταγγελίες.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή», υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων, Κωνσταντίνος Μάκαρης:

«Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε αποδέκτες καταγγελιών από απλούς δημότες αλλά και επαγγελματίες της πόλης, οι οποίοι υφίστανται πιέσεις και εκφοβισμούς προκειμένου να ψηφίσουν συγκεκριμένη δημοτική παράταξη. Αντίστοιχες καταγγελίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας και μέσω του διαδικτύου.

Επειδή ως Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, πιστεύουμε βαθύτατα στη Δημοκρατία και διαθέτουμε ελάχιστη ανοχή σε παράνομες αλλά και αντιδημοκρατικές ενέργειες, συλλέγουμε τις καταγγελίες, οι οποίες και θα δημοσιοποιηθούν.

Την ίδια στιγμή, θα παραδοθούν στα αρμόδια όργανα της πολιτείας, προκειμένου όσοι παραβιάζουν την νομιμότητα με παλαιοκομματικές και φθαρμένες αντιλήψεις και ενέργειες, να βρεθούν ενώπιον των ευθυνών τους. Ας είναι σίγουροι, ότι η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ έρχεται».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis